Aysel_bilgekaan Kızlar 28 hafta ile 35 arası doktor raporu ile uçağa biniliyormuş öyle yazıyor nette binen var mı bu şekilde ben rize den İzmire gidicem bir haftalığına bilgisi olan paylaşırsa sevınırim
Deletedmom0098 Aysel_bilgekaan bende yolculuk yapacam 24 haftalığım şuan doktorum rapor vercem yoksa binemezsin dedi
CerenAkbulut Aysel_bilgekaan rapor aldım fakat kimse rapor falan sormadı bana THY ile uçtum. 28-35 arası raporla uçabiliyorsunuz, 35 ten sonra uçamıyorsunuz.
Aysel_bilgekaan Deletedmom0098 ya neye göre öyle dedi sonuçta biz şu haftalık desek nerden bilecekler hostesler aslında 24 de direk binilşyor yazıyor ay inşallah binilebilir sorun olmaz 28 de binip 29 haftalık Ken dönüş yapıcam pazartesi gidip Bi sorucam
Aysel_bilgekaan Elfida10 raporunda belli süresi var sanırım bugün alıp bir hafta sonra binilmiyor yazıyor nette pazartesi bakalım ne diyecek doktorum normalde bir sorun yok gebeliğim de sanırım verilir rapor
CerenAkbulut Aysel_bilgekaan yok basınç falan hiç sorun olmadı. Sadece ertesi gün bel ağrım oldu oturmaktan. Ama sizin uçuş uzun yol değil bir sorun yaşamazsınız 😊
nagehann Kasılma yoksa veriyor doktorlar bende almıştım, hatta özel ilgide gösterdiler uçakta, bir hafta sonra dan sonraysa dönüş tekrar almanız gerekecek
Seyma322 Ben de dün 28 haftalık olarak uçtum doktor raporum da vardi ama gerek kalmadı bir sorun yaşamadım bir saatlik yolculuk gayet güzel geçti çok şükür