Mucizebebegim3 Deletedmom2224 Cok tesekkur ederkm..Sizin hemen hemen her postumda cok olunlu ve rahatlatici yorumlarniza denk geliyorm allah razi olsn onerilerniz ve bilgilerniz icin cok tesekkur ederim ♥️😊
tazee_annee Mucizebebegim3 Ben 13 14.haftalarda senin gbi korkuyordum şu an 20. Haftadayız hala düşündüğüm kadar yukarda degil
Mucizebebegim3 tazee_annee Bakalm hep ayni kaygilar ..Hep yukari cikmadgnda acaba kalbi atmiyormu kaygilari hic bitmiyor
Meleyke97 Mucizebebegim3 yok canim korkmaya 12 haftadan sonra başlar yukari kalkmaya. Ben 12haftam doldu bugun. Sonuncu defa 10hafta oldugumuzda ultrasyona düşmüştuk aşağıdaydi..
Mucizebebegim3 Aslgly Canim bebek nasil yok 6.haftadan beri kalbi afan bir bebegim var hamdolsn.Ha kendi suan kucuk diye hala vajina tarafindaysa orasi ayri tabiki 😊🙈
Deletedmom2224 Mucizebebegim3 Allah sizden de razı olsun rica ederim ne demek bende geçtim bu stresli süreçlerden çok iyi anlıyorum 😍 Rabbım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin bebisleri inşallah 🤲🏻 💕
Zeyk Mucizebebegim3 o kadar kucukki hissetmeniz imkansizken nasıl aşağı yukarı hesap yapabildiniz strese ne gerek var hele bir bekleyin az daha ne şikayetler olacak böyle şeylere stres yapılır mı ya
mnli Mucizebebegim3 ilk haftalarda orda oluyor zaten rahminiz orda çünkü bebeğin nerde olmasını bekliyorsunuz
Mucizebebegim3 mnli Ben boyle konusmalari anlamiyorm ilk gebeligim ne bekliyorsunuz gibi konusmalar cok kurici geliyor bana..Benimde endiselerm var surekli kalp atisi duyama gtmekden biktm.. Bende merak ediyorm kimlern nerede bendemi bi anormallik var diye ..
mnli Mucizebebegim3 kırıcı olmak için söylemedim kırıldıysanız özür dilerim benim de ilk gebeliğim ama bebeğin rahim içinde olduğunu ve rahmin nerede olduğunu biliyorum sadece çok şaşırıyorum böyle sorular görünce anlam veremiyorum tuhaf geliyor
Busraae Mucizebebegim3 bende 24 haftalık hamileyim bende cogu zaman asagı da hissediyorum hareketlerini
Mucizebebegim3 Busraae aslnda demek istedgkmi anlatamadm hala vajinada hissediyorm ben mesela asagi meselesi degil vajinasa ve pek bir sislik yok.Ben burda 9.haftaaadan itbaren hep karnm az cikmis diyenleri duydum sismis diyenleri okudum bende yok ama
Busraae Mucizebebegim3 yok canım ya 9 haftada belli bile olmuyor kişeye göre de degisiyor tabi. Ben 24 haftalıgım karnım cok büyük degil hatta biraz bol giysem belli bile olmuyor karnım
Busraae Mucizebebegim3 içini ferah tut o zamanlar hareketlerini dr hissetmedigin için insan hep tereddüt de kalıyor haklısın ama olumlu düşün hep
Mucizebebegim3 Busraae Hadi yaa cok sasrdtici ic karin genisligiylemi alakali acaba .Genis olunxa azmi cikinti oluyor ki
Busraae Mucizebebegim3 evet canım öyle diyor herkes karın yapınla alakalı. Benimle aynı haftada arkadasım var onun hiç karnı yok mesela benimkinden de küçük. Benim karnım ta 18.haftada belli olmaya basladı