Tulaymustafa Kızlar merhaba 37+2 haftalığım bugün sabah aniden yediklerimi istifra ettim ve o saatten beri bişey yiyemiyorum aşırı derecede karın altımda ağrı hissediyorum lavaboya çıkarken aşırı ağrım oluyor ve gögüs altımda bi sızı var nedeni nedir sizce?
MucizeAnnesi3545 Tulaymustafa cok bilgim yok canım üstte kalsın ama mide bulantısı son zmanlar oluyo diye cok okudum burda. Eger gecmezse agrın acın bi doktora görünmeni tavsiye ederim
Aseldurupp Tulaymustafa vücut kendini doğuma hazırlıyor bende ilk gebeligimde böyle oldu 38+1 doguma gittim
Tulaymustafa Deletedmom6 Aseldurupp MucizeAnnesi3545 Kızlar bu haftama kadar hiç kusmam yoktu ama bu aralar kusuyorum doktor hap verdi kullandıgım halde kustum ve bugün aşırı derece halsizim yorgunum. Kasık ağrım var ve bebeğim çok hareketli inşallah doğumdur çok zorlanıyorum artık
Deletedmom6 Tulaymustafa Bence doğum belirtisi yada bebek kanala yerleşmiş ınslalah doğum belirtisidir 😇
AyseTugba22 Tulaymustafa doktora git mide bulantısı doğuma işaret miş eğer sürekli kusma bulantı varsa git bekleme