Serapozdemir ahududu yaprağı rahimin boyunu yumuşatır ve böylece sancı hızlı geçiyor. Ben de kullandım ve çok fayda gördüm keşke ilk hamileliğimde bunu bilseydim diyorum hep... Ve çörek otu çekerdigi de tavsiye ediyorum. Bir tatlı kaşık bir kupa bardağa onu biraz kaynatıp çay gibi içtim hatta yanına da bal koyardım ki biraz tatsız oluyor. böylece bir sabah bir de akşam birer bardak içilir. Saat 8 sabah sancım başladı,saat 11 sabah 11 oğlumu kucağıma aldım.Yanlız şu dediğimiz çaylar kesinlikle 35 önce içilmez. 35 hafta itibaren doğum gelene kadar rahatça kullanılabilir. Şuan 3 gebeliğim 32 haftadayim ve inşallah ben de hazırlıklara başlayacam:) size kolay bir doğum Allah nasip etsin inşallah sağlıklı kucağınıza alırsınız bebeğinizi.
Bir de sunu unuttum size ahududu çayı eğer kullanırsanız sıcak şeklinde içmesi gerekiyor haberiniz olsun. Ve yaprak alerjik yapmaz onu da söyleyim. Benim eşim de aktarda çalışıyor. Yanlız aktarlarda bulmak zor gerçekten. Ben taa Rusya'dan sipariş ettim ama internette satılıyorsa bence daha iyi.