bebegimm16 Arkadaşlar 5haftalık gebeyim 2-3gündür çok iştahsızım zorla bişeyler yemeye çalışıyorum bebeğe herhangi bir zararı oluyormudur? Zorla yemelimiyim.Yemek bile yapamıyorum istemediğim için.Tokluk var iştahsızlık var ama kuvvetli bir mide bulantım yok.
Cevriyeee bebegimm16 ben 16 haftalık hamileyim hala günde 1 öğün yiyorum bebeğime bişey olucak diye korkuyorum bende burda bekliyim
CerenAkbulut bebegimm16 bebeğiniz 3. ay bitene kadar sizden beslenmiyor. Hepimiz bulantılardan ötürü kilo vermişizdir o aylarda ki ben 3 ay sonunda 7 kg vermiştim ve asla yemek yiyemiyordu. Merak etmeyin yani 🌸
Leyla9292 bebegimm16 ilk haftalar bulantı ve kusmadan birşey yiyemedim kilo verdim doktor bebek ilk üç ay senden besleniyor dedi birşey olmaz 30haftalık olduk şimdi sürekli yemek yemek istiyorum.
Bihem Gebeliğin ilk 3 ayı vücut kendini arındırırmış, bu zamanlarda çok zorlamayın kendinizi. Ama aç karna hurma badem ceviz ihmal etmeyin 🤗 Bende yemeyi çok seven birisiydim, şuan 13.haftam bitmek üzere hala yiyemiyorum 😅 ama gerekli besinleri almaya çalışıyorum