Medinenurbaltoprak Idrar yolu yanmasıyla hastaneye gittim kızlar doktor 1000mg agumentin verdi ama bebeğe zararı olurmu tereddütteyim??
Hatice_mustafa Medinenurbaltoprak Canım doktor yazmış onu gebeliğini göz önünde bulundurarak vermişti tedirgin olmani gerektirecek bir durum yok bence.
novice_mom Medinenurbaltoprak Birisi daha yazmıştı sizin gibi. Gebeyim bu ilacı verdi doktorum hamile olduğum halde diye. Kullanabiliyorsun gibi cevaplar yazılmıştı ama emin değilim. Bilgili arkadaşlar yazarsa bilgi edineyim ben de.
rabiaa_ Medinenurbaltoprak gebelikte amoksisilin içeren antibiyotikler kullanılır augmentin icebilirsin yani çok ağır bi antibiyotik değil korkma canım 😊
Syma95 Medinenurbaltoprak banada verdi idrar yolu enfeksiyonu icin kullandim ben. Sonucta zarari olsa kadin dogum doktoru vermezdi.
Medinenurbaltoprak Hatice_mustafa enfeksiyon çok ilerlemiş eğer bununlada geçmezse yatış vericekler 😞 oo yüzden moralim bozuk.
Medinenurbaltoprak Syma95 bana kadın doğum doktoru vermedi enfeksiyon bölümü verdi oo yüzden sordum bende