Rnsvdlk Arkadalaslar persembe suni sanci ile yatis yapilacakti ancak kizim kendisi gelmek istedi😁 sabah büyük tuvaletim hissiyle.uyandim ancak sora farkettim ki belirli araliklarla ve belim ve kasigima vurarak geliyor.zaten yatis icin hastaneye gidecektik , gittik ve 3 cm acilma vardi.doktorum.suni sanciya gerek yok dedi ve yatisim yapildi , 8 cm e kadar kendi sancilarimi cektim.daha sonra suni sanci verilmis haberim yoktu.6 cm ken doktordan epidural istedim ,aslinda cok dayanilamicak gibi degildi ama 7 cm den sonra epidural yapilmayacagini soylemisti ya dayanamazsam diye panikle ve israrla istedim sagolsun doktorum.ben sana guveniyorum yaparsin dedi 🙃 gercektende aciklik 9 cm ken dogumhaneye aldilar sancilar gelip giderken nefes alip verdim , arada inledigimdr oldu tabi .sonra catala aldilar , ben ıkınma zamanini cok tutturamadim , o yuzden 10 dan fazla ikinmisimdir , bir ara cok yoruldum yapamayacagim mi acaba falan diye , doktorum cesaret verdi son bir ikinma dedi ,ikindim ve kizim geldi.o kadar ikinmaya sadece 2 dikisim var , doktorum bana perine masajini onermisti , sanirim bi cok etkili oldu.size de oneririm.bir de doguracak arkadaslara dogru ikinma tekniklerini oneririm.bizim hikeyemizde bu kadar 😊😊
AynurOncul Rnsvdlk Rabbim analı babalı büyütsün inşallah.🙂 Doğru ıkınma ya da nefes alıp verme ve perine masajını nasıl uyguladığınıza dair bilgi verebilir misiniz acaba ☺️
Rnsvdlk Ysmgns inş gelmiyor diye kasmayın, gercekten onlar zamanlarini biliyorlar.sag salim saglicakla bi avazda dogurursunuz ins 🙏🏼
Rnsvdlk AynurOncul perine masajini ve ikinma tekniklerini internetten bakabilirsiniz.ben ikinmayi beceremedigim icin saglikli bilgi veremeyecegim ancak perine masajini netten bak demisti doktorum, ileri hamilelik donemlerinde esiniz yapabilir ancak.