Mervemm Mlsblnsy ben bu hafta doktira gitcem 11+3 olcak gittiğim zaman doktor bana ikili test demisyk ama ne kadar yapiliyo sigortam yokta
Essem Mlsblnsy dün sormustum ebe bana 11 ile 12 hafta arasinda yaptırılması daha iyi olur demisti. 12. Haftayı gecirmemeye çalış demişti
Smkrkmz Mlsblnsy ben özelde yaptirdim.kan sonucunu 1 gun sonra veriyorlar.ama ölçümleri hemen aliyorsun.bu testin adi 11.14 testi
Hanife12 Ben tarihini kacirdigim icin 2 li yaptirmadim sadece 3 luyu yaptirdim doktorum cok iyi dedi sonucu 4 luyu de yaptirmadim zaten yaptirma taraftari degildim ama insan icinde kusku kalmasin istiyor gittigim ozel hastanede 500 kusur liraydi ben devlette yaptirdim
Gizemebrr 11-14 hafta aradı bende yaptırdım 10 gün sonra cıktı benimkiler allaha şükür ıyiymis özelde yaptırdım 80 tl ödemiştim ben
Snglkmlalp Ben daha 8 haftalık hamileyim 3 hafta sonra ikili yapalım dedi doktorum sün kontrolde ama ben yaptırmayı düşünmüyorum dedim siz bilirsiniz dedi. Çok düşük dahi bi ihtimal olsa ne yapıcaz ki zaten. Hele ki böyle bişey yokken olasılık yüksek çıkarsa hamileliği kötü geçirmek dışında bi işe yaramayacak. İlk bebeğimde yaptırdım ama bunda düşünmüyorum.