Asporcee Kızlar yine ben 😁 Bugün sabahtan tekrar gittik hastaneye bu sefer özele tabii. Kuzenimin hemşire olarak çalıştığı hastanede kii kadın doğumcuya çıktım kuzenim herseyi anlatmış bebeğin iri olduğunu suyunun azaldığıni vs. Tekrar bütün kontrolleri yaptı gerçekten bebeğim 40 haftalik tam tamına 4 kilo bir tosun paşaymis 🥰 Alttan catima baktı santim açılma yok dedi 42 ye kadar beklenirse bebeğin kilosuda artacak çatıların kaldıramaz normal doğumu dedi.ama istersen deneyelim dedi kabul edemedim 4 kilonun üstünde bir bebeği normal doğuramam diye düşündüm eminim çok fazla dikiş olurdu😥 Malesef kii en çok istediğim normal doğumu yapamicam başından beri korktuğum sezeryan için 21 ekim pazartesi sabah 8 e randevu verdi. Allahın izniyle bebeğimi kucağıma alicam artık darısı bütün bekleyenlerin başına inşallah 🤲 Normal değil ama yinede benim için dua edin olurmu 🌺
Badevehande Asporcee normal değil diye Doğum yapmış olmuyor musunuz sanki tabiki dualarımız sizinle hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah 😍
Ilkbebe Asporcee normal veya sezaryen ne farkeder canım. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin de daha ne olsun.