Merve6475 hemsireanaa maşallah ya darısı basıma 2.5 saat kadar yattım bende kalkamdan hiç şehir dısından gelip gidiyoruz arası 150 km gidebilirsiniz dedi kendi arabamızla geldik bi yerde adam önümüze atladı biraz sarsıldım ama bisey olmamıstır demi Allah’ın izniyle
hemsireanaa Merve6475 olmaz allah büyüktür canım zaten bi kaç gün sonra tutunuyo ama önümüzdeki günlerde dikkat et kendine benimki hemen tutundu galiba çünkü hemen çıktu testte ☺️
Merve6475 hemsireanaa ya kuzum ilk gün falan sürekli yatmısmıydın ya ben yatamıyorum çokta ayaktada degilim ama ne bileyim ya sonrada üzülüyorum ☹️
Szeys Merve6475 Bana da herkes yat dedi ama ben biraz kurtluyum😁kardeşim hemşire iğnelerimi ilaçlarımı o takip ediyodu ev işlerini de aynı şekilde. Hiç kalkmasam kalkmazdım yani ama sadece transfer günü uzandım biraz sonra hiç yatmadım. İş güç yapmadım yorulmadım uzanmadım falan hiçbişey yapmadım ama hiç yatmadım da normal devam ettim. Dolaşımın da iyi olmasının çok faydası var o yüzdem sabit yatmak yerine kalkın dolaşın hareket edin kesinlikle. Diğer uymanız gerekenleri söylemişlerdir zaten
Merve6475 Szeys bencede öyle yormamak kaydıyla hep yatmasamda olur gibime geliyo bende hemşireyim kendim bi düzen kurdum ona göre takip ediyorumm da iste sonucu ögrenene kadar acabalar olacak
susu8 Merve6475 canım benim ki 3.gün embriyosuydu transferin 9.günü idrarda silik çıkmıştı 10.günü de kan testi yaptır demişti doktorum 183 çıkmıştı.
Merve6475 susu8 ay maşallah gözünüz Aydın 🌸benim kide 5 gün embriyosu o zaman 7-8.gün idrar baksam belki cıkar o zaman
Szeys Merve6475 Tabiki kesinlikle çok dikkatli ol sonradan vah tüh dememek için. Aslında transfer öncesinden konuşmuş olsaydık ananas ye derdim ama şimdi de yiyebilirsin. İçindeki doğal kortizon bebeğin tutunmasına yardımcı oluyo aklında bulunsun. İlk 6 gün filan zaten tutunma süresi. Ben 9.gün idrarda öğrenmiştim ondan sonra da aynı şekilde devam ettim uzunca süre iş yapmadım
Szeys Merve6475 Bide vücudunu dinle bişey yaparken belin boynun herhangi bi yerin ağrıyosa rahatsız oluyosa kulak ver vücuduna onu yapma😊
Ockbs Merve6475 Rabbim yardımcın olsun inşallah. İsteyen, özlemi çekenin kucağını doldursun 🙏🏻 Bol bol kabak çekirdeği, ananas ye. Ellerini de havaya kaldırma, duşta bile.