Merve6475 Elferdm kuzum bugün devletin aciline gitsem böyle böyle 2 günde bi bakırtmam lazım bugün resmî tatil mecbur acile geldim desem bakarlarmiki
38Prens38 Merve6475 normal canım yumurtalıkların adet döngüsü oldugu için bu haftalar içinde bel agrısı karnının altında agrı falanda olur korkma ama leke gelirse bekleme direk acile git
Merve6475 Elferdm kuzum kan verdim devlette 3 te cıkcakmıs sonucu doktor ultrason yaptı yumurtaların şiş dedi bi sıkıntı olurmu dedim yok dedi olmaz inşallah demi ya korkuyorum
Merve6475 Elferdm kuzum 638 cıktı değerim 67. Saatte transferin 12. Günü ediyo hemşire güzel dedi ama sanırım çift degil Bebekler demi
Elferdm Merve6475 değerin çok iyi kzuum yükselmis değerlere göre tek yada ikiz olduğu çok fazla anlaşılmıyor ancak ultoroson da netleşir denizliye nezman gtcen herhangi bısey dedimi hemşireler bana 3kez yapmışlardı testi
Merve6475 Elferdm canım ya yumurtalarım şişmiş ya bu geçer miki bi kaç güne ya ağrı pek olmasada karnım şiş oldugu için cok rahatsız oluyorum bol su iç dediler iciyorum da ne bilim ne zamana geçer ki