Merve6475 Kızlarrr yarın transferim var dua istiyorum sizlerden içlerinizde anneler var hamileler var kimin duası geçer bilinmez bana ve böyle bebek bekleyen herkese dua istiyorumm🤲🤲
Marayy Merve6475 ya kuzum benim rabbim kucağını boş bırakmasın iyi haberle gel insallah yumurtan kaç tane canlı kaldı kaçıncı gün transferi olucaksn
Merve6475 Marayy amin kuzum inşallah 7 tane embriyo var suanda toplama gününü sayarsak 6. Gün embriyosu saymazsak 5. Gün embriyosu olacak
Deletedmom0089 Rabbim gönlünden ne geçiyorsa onu versin stres yapma. İnşallah her şey gönlünce olur. Burda bebeğinin tuttuğunu da yazarsın 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Tugce1803 Merve6475 Hadi canım güzel haberlerle gel buraya🙏İnşallah Rabbim nasip etmiştir bu kez hayırlısıyla🙏
hemsireanaa Allah yardımcın olsun inşallah sıkı sıkı tutunur bebişin sana bende bu ay transfer oldum çok şükür iki gün önce mutlu sonucu aldım 😍
Merve6475 hemsireanaa ay gözün aydın darısı bana inşallah 💗kaçıncı gün test yaptın bide kaçıncı gün embriyosuydu canımm
[silindi] Merve6475 Rabbim sana ve senin gibi bebek bekleyen kucağı boş olan tüm herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah canım 🙏🏻🙏🏻
Essem Merve6475 InşaAllah hayırlısı ile çok çok guzel sonuclar alırsın. Rabbim gönülden isteyen herkese nasip etsin InşaAllah hayırlısı ile herşey güzel olsun senin icin
Hazanur Merve6475 rabbim guzel sonuclar almayi nasip etsin gectigin butun zorluklardan kolaylik versin ve bebegini sag saglim kucagina alirsin insaallah
hemsireanaa Merve6475 Merve6475 5.gün embriyosuydu canım dondurulmuş transferdi.6 günden itibaren idrar testi yaptım çıkmıştı.kan için doktorun dediği tarihi bekledim☺️