alchn Doktorum bana decavit verdi doğuma kadar kullanmam gerektiğini söyledi. ben 1.kutu bitirdim sadece unuttum suan 31.1 haftalık hamileyim by tarz kan vitamin ilaçları. unuttumda zarar larmi.varmi acba
Semanurkasoglusenel alchn canim zarari var mi bilmiyorum bende decavit kullaniyorum 24+4 haftaligim her gittigim de doktorum bana yaziyor bu vitamini sanirim devamli kullanmamiz gerekiyor .
Gurebaa alchn bana da decavit verdi doktorum 1 ay zor kullandım mide bulantısı , yorgunluk, halsizlik yaptı. Doktor hamileliğin süresince kullanacaksın dedi ama ben bıraktım şu an şükür çok çok iyiyim. Zaten hamilelik öncesi de ilaç kullanmayı sevmiyordum.
NurGrlek alchn 2. Gebeligim şuan her iki gebeligimde kullandım kizimda doğumdan sonrada bir süre kullanmıştım
Sumeyye_g alchn yok canım bende unutmuştum onu bişey olmaz dedi doktorum sonuçta bu ilaç vitamin takviye ilaçları önemli bir sorun teşkil etmez merak etme bende bu ilaç halsizlik baş ağrısı mide bulantısı yapmıştı değiştirmiştik sonra çok kullanamadım zaten ama doktoruma sorduğumda diğer vitamin Demir ilaçları öyle zarar olmaz unuttuğunda aklına gelir gelmez iç
Duygu19031903 Semanurkasoglusenel doğum sonrası da veriyolar canım. Süte faydası oluyormus anneyede benimkiside veriyor