Asliii Snmozlem bizde bugün 11 haftalık olduk🤗 çok şükür benim ne bulantım oldu ne kusmam hatta iştahım inanılmaz açıldı doymuyorum hiç😋 ama hiç kilo almadım 😌 bakalım cinsiyeti ne olacak ben ölücem meraktan👶🏻👼🏻👧🏼👦🏼
melegimibeklerken 11+5 😊 bulantılar geçti ama sabahları bazen oluyor. Bel ağrım çok oluyor. Karın ağrısı başladı 2 gündür. Bebeğimi hissetmeye başladım dalgalanma şeklinde. Bugün doktorumuz gayet iyi olduğunu kıza benzediğini söyledi ❤
melegimibeklerken Minnosunannesi ilk başta bağırsaklarım mı acaba dedim ama sırt üstü yatınca içerde bi gıdıklanma hissi oluyor gibi 😊
Minnosunannesi melegimibeklerken ay darısı bana 😊 aslında bende arada öyle bişey hissediyorum ama arada oluyo hep değil . Hemde diyorlar ya o kadar erken hissedilmez emin olamadım
vbaghirova 10+5 deyim hala bulanti var ve kilo alamiyorum aslinda baslamaliydim kilo alimina canim hic bi sey istemiyo acaba ne zaman duzelir😞
melegimibeklerken vbaghirova kilo almamak normal zaten bundan sonra başlar kilo alımı. Zaten fazla almak da iyi değil son zamanlarda çok hızlı alınıyor çünkü
melegimibeklerken Minnosunannesi evet arada oluyor zaten. Ben de ilk başta yanlıştır dedim ama doğruymuş ☺
Snmozlem [bilinmeyen] benimde genelde doktorda tansıyonum yuksek cıkıyor o yuzden hergun ölçüp yazıyorum kontrolde🤦🏾♀️
Handeberkay Bende 11 haftalığım bulantım çok az oluyor hemen geçiyot kusöaö maşallah olmadı hiç sadece başım ağrıyor ensemde bir ağırlık var kuzular kusması olmayanlar kaç kilo aldınız
anneyimben12 11+4 allahıma bin şükür dünden bu yana kendimi iyi hissediyorum canım biseyler istemeye başladı yemek yemek cazip geliyo midem de küçük bir kurt var sanki sürekli acıktırıyor beni ve yatmıyorum tüm gün yatak günleri bitti inşallah artık hamd olsun
Snmozlem anneyimben12 yaa çok zor geçirmişsin gerçekten bu zamana kadar. Benim şuana kadar herhangi bi sıkıntım olmadı çok şükür işe gidip geliyorum 🙂 arada baş ağrısı oluyor sadece
Mucizem Bende 11+2 bulantılar eskiye nazaran azaldı baş ve bel ağrısı fena olmaya başladı 7 kilo verdim toplamda arada kasık ağrısı oluyo 😍
anneyimben12 Snmozlem malesef biraz zor oldu benim için hazımsızlık ve kusamama sorunum olduğu için her yediğim içtiğim beni yedi hiç halim olmadı hep yattım ama şimdi iyiyim hamd olsun