Tce65_ arkadasim 40. Hafta bitip kontrole gitmis doktor 41 i bekleyelim suni veririz olmazsa sezeryan demis ne su ne nisan ne sanci hic biri yok sadce 1 cm aciklik var bu arada bahsettiğim yer sehir hastenesi sorum şu 40.haftada doktora deyip ben bilemicem bu hafta suni ver desek verir mi
Gurebaa Tce65_ canım bol bol hurma yesin meryem suresi okusun. Okuyamıyorsa bile internetten açıp dinlesin.
Esma_davut Tce65_ 40+4 günlüğüz devlete gidiyorum suni sancıyı istedim pazartesi yatış istedim kabul etmedi perşembeye yatış verdi canım
Sennurkocin Tce65_ ben suni istedim kabul etmedi hareketlerini takip et dedi 41i geçerse bakarız dedi
Tce65_ Sennurkocin şehir hastnesinemi geliyosunuz 40 dan sonra istiyorum deyince aslında yapmaları lazım sonuçta risk oluyo artik
ikos_defne_27 Ben de 40 haftaya girdim açıklık yok nst de sancı da çıkmıyo haftaya kontrole gel dedi ben de biraz telaş yaptım
Sennurkocin Tce65_ aynen canım. Bide bebeğim 4 kilo. Doğum için bişey söylemediniz dedim 41e kadar bekleriz sağlık durumu iyi olursa 42yi bile beklermis bende suni sanciyla başlatsak dedim bebek başlatir dedi bekliyoruz 40+3üz şu an 🙄
Tce65_ Sennurkocin o ne ya 4000 kg olmuş bide neyi bkletiyolar anlamıyom o hftya kadar 40 dan sonra bize bıraksalar keske
Dilaracicek Benim 41+3 42yi bekliyoruz bugün gittim alttan muayenede 2 cm açıklık var ama dahası yok direk suni vermiycem biraz daha bekleyelim dedi bende sıcak duş plates topu falan uğraşıyorum