Semaaonursnmz Kızlar sakın bu sayfadan almayın kandırıldım 200 tl verdim yastık ve 10 lu çıkış seti aldım gelen yastıkla sipariş verdiğimin alakası yok ürün 1 ay sonra sıkıştıra sıkıştıra geldi elime gelen hastane çıkışı işin papyon istedim yok sırtında işleme ve melek kanadı olacaktı bunun için ekstra para verdim sırtı boş geldi sakın bu sayfadan alışveriş yapmayın hatta lütfen bana destek için sayfaya spam atarsanız çok sevinirim ya 🙏🏻
Lalemm86 Semaaonursnmz çok üzüldüm bence böle şeyleri ünlü sayfalardan alın angelbutik hiç Bi sorun yaşamadım dediğiniz fiyatla nerdeyse aynı fiyatlar
Semaaonursnmz Real hayır engellenmedim şikayet var.com dada şikayet var şikayet yorumlarını kaldırıyorlar bi tane buldum sadece en alt görsellerden bi tanesindeydi ama sipariş verdikten sonra buldum
Semaaonursnmz Dilaemrh ya bu güne kadar hep alışveriş yaptım odayı dahi instadan aldım hiç böyle kandırılacağım akşıma gelmezdi 😞
Dilaemrh Semaaonursnmz işte nereden bileceksin ki. Hakkıyla iş yapsınlar, insanların hakkına girmesinler. Dikkat et canım güvenmediğin sayfalara.
Kizkalesi Semaaonursnmz kız bir iki ay önce biri yazmıştı dolandırıldom ordan die sen niye bidaha ordan sipariş verdin
Fdle Semaaonursnmz spam attım canım dolandırıcılar yazdım bide yorumlara daha sonra spam attım tabi yorumları hemen silmezlerse