Gunes_Ozcan Greyy90 Evet belkide gec dollenme olabilir benim adetim 27agustos gelmisti .adetim 7gun geciktigindenn sonra ultrasyonda kese bile gozukmedi haftaya gittim kese 11mmdi gecen hafta carsanba.bugun gittim kese 33mm embrio 6mm kalp atisi yok ama
Esesennn Gunes_Ozcan çok biliyor o öyle bir yaşıyorlar ki ben hamileymişim bilmeden ameliyat oldum bir sürü ilaç kullandım rabbim istedi mi her şey olur. Başka bir doktora git ama bekle 1 hafta sonra git. Ben de 7.haftada gittim o zaman duydum.
Zynpbanu Gunes_Ozcan 5 haftalikken gitmistim canim 6-7 haftalikken cagirdi ama ben kesin olsun diye gitmemistim
defne55 Gunes_Ozcan ben 9 haftada duymuştum kalp atışını ozamana kadar banada sürekli kalp atışı görülmedi dendi duyarsın yani daha çok yeni yavaş yavaş stres yapma
Dilaemrh Gunes_Ozcan Biraz daha bekle stres yapma. 6 haftalıkken hamile olduğumu öğrendim kontrol amaçlı gitmiştim 8.haftada kalp atışlarını duyduk 💙🤲
Ecelif Gunes_Ozcan cnm ultroson tarihimi o sat mı? Ben ilk hamileliğim de 9 haftalıkken duydum kalp atışını ultrosona göre 8 haftalıktı 1 hafta geç döllenme olmuş şimdi 2. Hamileliğim ve bunda da 1 hafta geç döllenme var
Esesennn Gunes_Ozcan en az bir hafta daha bekle acele etme. Duanı da et hayatı Allah verecek ona sen duanı et ama an az 1 hafta sonra git
Gunes_Ozcan Saol kizlar siz cok iyisiniz iyiki varsniz umit verdiniz belkide bu umudum var oldugu icinde kalbi atacak yasayacaktir in şa Allah..... Allahima dua ediyorum
Meleyke97 Gunes_Ozcan Inşallah her şey güzel olur korkma. Ben 7hafta 3gununde duymuştum kalp atişini.
06-06060a cnm bnm durum senden biraz farklı keseyi 5+3 gördüm sonra 6+5 de gittim alttanda üstende bebek yoktu boş olabilir diye çok üzüldüm ve sonra 8 haftada gittim bebekte kalp atışıda oluşmuş inşallah sennkide böyledir
Fureya Gunes_Ozcan 6 haftalıkkrn sadece keseyi gördük bebek falan yoktu ortada. 8.haftada kalp ayısını duyduk. Sakin ol daha erken