Cansucan HlyaracGzel ay allah yardımcımız olsun şu kalan 20 haftada sağlıkla geçsede doğursak yoksa ben panik atak olacağım🤗 sabahtan beri atmayınca çok panik oldum
Obsesifk Cansucan biz 29 haftalığız sağa yatınca çok rahatsız oluyor hatta ilk böyle hissettim 20. Haftalarda şuandada sağa yataım başlıyor tekmelemeye
Denz Cansucan Evet canım bende genelde saga sola değil düz yattığım zaman hissediyorum birde öyle dene
YaseminAtmaca Cansucan 30 haftalık hamileyim bazen benim bebeğinde az hareket ediyor çok şu iç ben şu içmeyi unuttugumda az hareket ettiğini farkettim canım
ozdenarda Cansucan canm hic uzulme bazen onlar kipir kipir oluyor ama biz hissedemiyprz 23+5 haftalik hamileyim pazar gunu bemm minik kizimda hic hareket etmedi diye kalktk gece 1 de hastaneye gtti bi gordukki icerde ne hareketler yapiyor yaramaz ama ben hissetmemsm 🤗🤗o yuzden uzulme muhakkak icerde hareket ediyodur
Cansucan ozdenarda zaten benimkide sürseydi biraz daha doktorun yolunu tutardım😬😬😬 birazda evham yapıyoruz maalasef🙄
Cansucan Pcdshn inşallah çok mutlu oluyorum kıpırtı hissettikçe rahatlıyorum işte hamilelik psikolojisi maalasef🤧
Esrasel Cansucan korkmayin hissedersiniz o haftalarda bende bi paniğe kapılmıştım sabaha kadar uyuyamamıştım 😊😊 ama aklınıza kötü şeyler getirmeyin iyi düşünün iyi olsun 😉
Cansucan Esrasel iyi düşünmeye çalışıyorum ama elimde değil bazen çok saçma şeyler düşünüyorum bide ilk gebeliğim tecrübesizliğinin diyelim🤗
Lamelif Cansucan oyy canım annelik şimdiden başlıyor hepsi vesvese bin defa gittim şimdiye kadar hareket etmedi diye hepsinde çok şükür herşey yolundaydı şimdi 27. Haftaya girecez yine öyle aşırı hareketli değiliz
Cansucan Lamelif bende öyle artık çevremde kuruntu yapma takıntısısın falan demeye başladı çekiniyorum bende Ama elimde değil🤗
NaimeYilmaz 23 haftama gırıcem yarım kıloda olmusuz hala hıssetmedıgım gunler oluor öle bizim gibi 8 -10 saat uyuyp kalkmıorlarkı😊 ama insan endıse duyuyor genede 🙈