Elif_murat AynurOncul evet ya ikisinin aynu oda olması harika. İstanbul bayrampaşa da bırak aynı odada doğumu sancını bile odanda çektirmiyorlar. İlla doğumhaneye alıp sanki hapishanedeymiş gibi tek bayan refakatçiyle sancı çektiriyorlar. Ne özeli ne devleti yok burda. Ne kadar istiyorlarsa vericem ama yok yok yookk 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
[silindi] Elifffatih Allah bağışlasın. Çok fazla pipiriklenerek gebelik sürecini kendinize zehir etmişsiniz. Bu sefer ki gebelikte bunu yapmayın. Anne girdiği stresten çocukta payını yazık çocuğa. Birazcık teslimiyet mutlu ve rahat bir gebelik için kafi.
Yaseminnes Popoda çatlak oluyo demişsiniz iç kısmında mı ben pek anlamadım🤨 bi de hangi kremi kullandınız?
Elifffatih Yaseminnes Ya önce poponuz şişiyor doğumdan ötürü hemen bir günde şişmesi geçiyor ama tuvaletinizi yaparken canınız çok açıyor yırtık oluyor yani çatlak dediğim. Ben sonradan krem kullandım ama bu sefer procto fitil var ondan alacam inş
Bahriyekaraman Elifffatih çok geçmiş olsun güle güle büyütün birazda olsa cesaret verdiniz bana hangi semt hangi hastanede doğum yaptınız acaba çok kararsızım özelmi olsun devletmi 🤗
Elifffatih Bahriyekaraman Elazığ feti Sekin Şehir hastanesi nde acayip temiz düzgün bir yer. Çok teşekkür ettim
[silindi] Elifffatih bilmem okuduğum kadarıyla faZlaca kaygı yaşamışsınız. Bende gebeyim, hiç böyle kaygı yaşamadım. Çünkü hep okudum ve herkesin gebeliğinin bir olmadığı bilincindeydim. Ve en önemlisi doktorumun dediği gibi gebeliği gözünüzde büyütmeyin bu fizyolojik bir süreçtir.
Nefesimmm Elifffatih ahh inşallah canım ya şuan tam 9 haftalık olduk kalbi duracak diye korkumuz var sadece
Elifffatih gLycn_ Bazılarının kordonu sonradan açılıyor muş İnşallah açılır . Tahminimce kanalda kalma süresine göre ayarlıyorlar benim 50 dakika kalmıştı sezeryana niyetlendiler son anda oldu
gLycn_ Elifffatih insallah acilir canim cok aklima takiliyor nettede hep kötü seyler yazilmis iyice moralim bozuldu takmamaya calissamda