Rukiye2709 Ayashatun canım bende muz süt kaşar peyniri diye biliyorum. Ama internetten nesquik i sütle karıştırınca kilo aldırıyormuş diyorlardı bende aldım denedim kilosu gayet iyi dene istersen sütte içmiş olursun
Sedos2020 Ayashatun günlük süt ve muz kuru meyveler örnek kuru kayısı kuş üzümü gibi..kasar peyniri..bademm.kabak cekirdegii.
Ayashatun Rukiye2709 nesquik icinde zararli bi lac sey varmis dediler ama olmadi bende deniyeyim bi 😊
Beyza1234r En başta yumurta hatta günde 2 defa yiyin ama ben pek sevmiyorum zorla da olsa 1 tne yiyorum yiyebilen için 2 tane ideal . yeşil sebzeler , vitamin için bolca meyve yiyin . zararlı hiç bir meyve yoktur yeterki organik olsun hormonlu olmasın . her gün bir bardak süt için . cevizde bebegin gelişiminde etkilidir . etle aram pek iyi deil fakat et balık tüketmekde çok ama çk önemliymiş 😄
MerveOzgeAk1453 Mercimek,tarhana çorbası kilo aldırıyor.her gün yumurta yiyip süt içmelisin.Birde balık kemiklerini güzel besliyor ama taze balık yesen daha iyi olur konservesi önerilmiyor.