Merveksgn Rabia88 kesinlikle katiliorum zaten o yuzden aklimda soru isareti var bebekken cocukken cok tatli ama buyugunce sorun olur mu o beni duraklatio
Rabia88 Rabia88 bizde resmen 8 ay isim aradık tüm isimleri ezber yapıp anlamlarını çok inceledik yanına ekler unvanlar ekledik son zamanlar Defne masal arya Alya Zeynep Asel liva liya ....vs gibi isimler çok kullanılıyor bunları direk eledik çünkü aynı dönem çocukları olacaklar aynı sınıfta kaç masal kaç defne olacak kim bilir 😊 anne ve babanın ilk görevi çocuğuna güzel isim koymaktır çünkü isim kaderini de karakterini de etkiler en sonunda adı gibi naif güçlü dimdik duran haksızlığa ve kimseye boyun eymeyen bir prenses olsun diye ELİF isminde karar verdik 💕
denizinannesiii Rabia88 bu aralar elif de çok var ki hatta geçen sene ve bu senenin en çok koyulan 2. İsmi diye duymuştum
Svcnn Merveksgn aynen kizlar dun aksam esim bianda derin olsn dedi yada mira artk kesnlestrelm dedi derin olsn dedik artk ins
denizinannesiii Rabia88 benim çevremde bu sene doğanlardan 3 tanesinin adı elif. Ben haber sitesinde görmüştüm istatistiklere göre ilk iki sırada zeynep ve elif vardı. İkisi de çok güzel benim de çok sevdiğim isimler. Ben de zeynep çok istiyordum ama bu yüzden vazeçtim