MerveOzgeAk1453 Demir için ben kullanıyorum doktorum sabah aç karnına içmemi yarım saat bekledikten sonra yemek yemem gerektiğini söyledi.
Mucizeannisi MerveOzgeAk1453 Herhangi bi yan etkisini gördün mü canım ? İştah açma durumu filan da oldu mu
MerveOzgeAk1453 Mucizeannisi 1,5 aydır kullanıyorum.Aç karnına içildiğinden miyde bulantısı yapabiliyor.Bebek için faydalı bir ilaç Demir eksikliğinin önlenmesi amacıyla veriliyor.
Semanuryvz Mucizeannisi neden kilo durumunu önemsiyorsunuz dikkat etmek de tabiki fayda var ama bebeğiniz için kullanacağınız bir ilaç bu. öyle şeyleri düşünmeyin bence 🥰🥰
Mucizeannisi Semanuryvz yok canım tabiki önemli olan benim için çocuğum ama ben 20. Haftaya girdim 7-8 kilo aldım şimdiden o yüzden 😊
lleyla4545 Bende kullanıyorum. Anne için veriliyor bebek anneden aliyor tüm vitaminlerini böyle olunca annenin de ihtiyacı oluyor ve demir önemli.
MerveOzgeAk1453 Mucizeannisi zamanla bünyen alışıyor canım panik yapma ama mutlaka kullan bebek için Demir önemli:)kilo aldıracağınıda sanmıyorum arada miyde bulantısı yaptığı için iştahsın kesilebilir bile:)
Deletedmom6 Mucizeannisi He anldm bende o haftalarda yine kullanmıştım gynoferon ama öyle bebeğe çök kilo aldırmadı hiç te şimdi doktor kullan yine de dedi diye aldım ama kilo aldiracagini düşünmüyorum
Cansumeryem Ben de kullanıyorum 33+5deyiz demir ilaci bebek anneden tüm ihtiyacını aldığı için anneninde ihtiyacı oluyor doktor o yüzden veriyordur 🤗
Mucizeannisi Cansumeryem ilaçta ilk günüm bakalım kuzum kahvaltı mı da yaptım şimdilik bi sıkıntım yok hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim 🤲🏻