Anm asyaa15 süt verirsen bol sütün olursa öyle kalr😂 bende lyleydi ama sonra sütüm kesildigi icin kücüldüler yani normala döndü gebelikden önceki haline
Cookie_the_pomy asyaa15 Gördüğüm ve gözlemlediğim %70 eski haline dönüyor %30 da sarkan İçi boş deri olarak kalıyor
gulsenkonakli asyaa15 daha da büyüyecek süt dolacak baya estetikli gibi gezecekseniz. Sonrası; fıs..... sönüş sarkış ve kapanış😂
defne55 asyaa15 büyüyen göğüsler küçülür mu bilmem ama inşallah küçük göğüsler doğumdan sonra büyür 🤣🤣
asyaa15 Anm emzirecez artık inşallah süt gelirse de işte sürkli süt olacagı için gögüs de kücülmeyecek hemen herlde. Ay bilmiyorum smdiden 95 takacam ben dogum snrası düşünemiyorum 😂
asyaa15 Cookie_the_pomy birazda bünyeyle alakalı sanırsam. Kendini toplarsa toplar bnm arkadaslarmda cok zayıflardı fazla kilo almadılar dogumdan snra yine kücük normal hale geldi gögüsleri 😇
asyaa15 gulsenkonakli en çok korktugum sarkması 😯 iç çamaşırı kullanamıyırum suan hassas oldukları için. İnşallah eski haline dönerler 😅
Eceveannesi asyaa15 kız vala benim aynı kaldı 7.5 yaşında kızım var smdi oğluma hamileyim biraz dsh büyüdü,🤭🤭🤭