Yumuduk Prensin1annesi canım ben 34. Haftada gittiğimde 2500 gr idi ve 36. Haftada tekrar kontrole istemişti doktorum O iki hafta içinde bol bol muz yedim Ekmek arası kaşar peynirli sandviç Ballı süt ve avakado yemiştim 36. Da gittiğimde 3100 gr dı bebeğim
Kivilipastaa 33+4 üm bugün kontrolden geldim 2371 gram kızım banada gayet güzel geldi kilosu saglıklı dogsun da 🌸
Ssalihatopcu Prensin1annesi benimde bebegim zayıf ilk gebelikte 4 kilo dogurdum da bu çok zor kilo alıyor eşi aşağıda diye ballı süt yumurta et meyve tukettim şimdi gayet iyi dedi doktor 1 hafta önde bile dedi 2 kg küsur 33 haftam yeni bitiyor
Deletedmom0019 Ben ogluma hamileyken cok istahim acikti herseyi yiyordum sut peynir cerez ceviz akla gelen yararli herseyi yedim balik yagida kullandim aylarca dogum yapana kadar.. Dedim en az 4 kilo olur heralde ama 3 kilo dogmustu 🤣
Damlamayse_nur Prensin1annesi Prensin1annesi geecekten de öyle insani bosu bosuna stres sokuyorlar bana da karnimin neden buyumedigini sormuslardi 🤭ağzı olan konuşuyor.🤔
Kevser_29 Prensin1annesi illaki alır daha ben de 2 küsür doğmuşum ne var yani yasamadim mi yasadim saglikli gelsin de kilonun ne önemi var
Irem1317 34+1 haftalığız. Bugün gittim kontrole. Kilosu 2185gr, boyu 43 cm. Doktor boyunun kısa olduğunu söyledi.
Livask Gayet normal kilosu yaa. Siz bakmayın burda tosuncuk doğuracam diye gezenlere. Normal hayatta da var onlardan. Geneli de o kiloda doğuruyor zaten. Ultrasonda 300 grama kadar oynama olabiliyor. Sağlıklı olsun kilo alır. O bebeği doğurmakta var daha.
defne55 Prensin1annesi başkalarının bebeklerinin kilosuna takılıp bebeğe kilo aldırmaya çalışma canım fazla kilo da iyi değil sonuçta ve her bebek bir olmuyor eğer doktorun iyi dediyse yeterli bence ve kilosu gayet iyi doğana kadar 3 kilo olur daha ne olsun ki :)
Prensin1annesi defne55 yaa bana bugün biri dedi 3 kilo olmuştur diyordum ben almamış kilo diye kaynar sular döküldü kafamdan aşağı ister istemez 😁
Seyma1234 Prensin1annesi ay 35. Haftamda bile 2300 dü doktorunuz norml dedi mi önemli olan o benim norml demişti yoksa valla insanlar her zaman felaketler doktoru😂