Bebekveannesi Valla arkadaşlar muayene ve Doğum ücretleri o kadar pahalı olmuş ki ben Cerrahpaşa’ya gidiyorum he aşırı memnunum o ayrı muayene ücreti 222 tl. Cerrahpaşa dersin uygun dersin ama değil. 100 tl ler çok iyi bence doktordan da memnunsanız.
Deletedmom0098 Yenianneadayi2208 ama sezeryan doğumda kişinin vucuduna göre değişiyor herkes aynı olmuyor ablam ve eltim 2 günde ayağa kalktılar
Betul34 Yenianneadayi2208 canim daha sormadim ucretini ben demir hayat sigortasi yaptirdim o karsiliycak benim sezeryandi
Betul34 Yenianneadayi2208 evet neden olmasin zaten saglikocaginda yapilanlari o soyledi bana istedigin yerde yapabilrisn
Haticemre21 Yenianneadayi2208 eger kuukkoyden flaan yakınsanız bilge hastanesi var orası da 1500 diyorlardı cok da iyi bir doktor varms cevremden duyuyorm da
Yenianneadayi2208 Haticemre21 doktor adını öğrenebilirseniz çok sevinirm.Sitelerdrn yorumlardan araştırıyorum ama bizzat kişilerden duymak daha farklı bi güven veriyor
Livask Yenianneadayi2208 ya bende erkek diye tereddüt etmiştim ama o kadar tatlı o kadar insancıl bir doktor ki kadın olsa bu kadar iyi olamazdı dedirtiyor insana 🤗 bende tavsiye üzerine gitmiştim. Kadın sağlığı merkezi doktorlarını araştırabilirsiniz sanırım kadın da var ama adını bilemiyorum.
Dilaracezik Yenianneadayi2208 kesinlikle başarıyı tercih etme, Doğum anında hep bahaneyle sezeryana alıyorlar, ona zorluyorlar. Bende Avrasya ve Asya arasında kararsızım ama Asya’da Doğuma giden arkaşım çok memnun tabi Avrasya biraz pahalı oraya göre😊
Yenianneadayi2208 Dilaracezik asya da erkek bi doktor varmis cok onerdiler ama adını unuttum fiyatı da uygunmuş dediğiniz gibi
Dilaracezik Yenianneadayi2208 evet evet Hakan bey, randevu alması baya zormuş ama bende onu tercih edicem büyük ihtimalle
Haticemre21 Yenianneadayi2208 oğuz güler doktor. Bende ona gitmeyi dusunyodm randevulari yogun olduğu icin avrasyaya baslamstm geri donerm diye ama memnun oldgm icin doktorumdan değiştirmedim
Haticemre21 Yenianneadayi2208 gorumcem de kendisinde doğum yapmış oğuz beyde oda cok memnundu onun tavsiyesiyle giden de çok
Sultanylmz Yenianneadayi2208 sızi yanlış yönlendirmek istemem ama 2 yıl önce yeni hamile olduğumu öğrendiğimde gittim selime hanıma ne kadar iyi bi doktr dedim sürekli ona gttim kanamlarm sürekli vardı 14 haftada açılma var dedi serklaj yapması gerekiyordu ama sürekli erteledi gerek yok diyip 26 haftada erkn doğum yptm bebeğim oldu serklaj yapsaydı böyle olmzdi o yüzden benim gözümde o doktor sıfır ilgili görünüyor ama öyle değil.
Yenianneadayi2208 Sultanylmz her yorum çok değerli çünkü bendr bilmiyorum doktoru hastaneyi.bizzat yaşamış kişilerden duymak daha garanti kesinliklr.teşekkür ederim
Sultanylmz Yenianneadayi2208 bana kalırsa gtme dedim o hastanye para tuzağı başka bişy değil ben erkn gdyrdm gece 3 sabah 8 kdr kaliyrdum 300 400 milyon para veriyordum sonrada aklıma dank etti keskede ona gtmesydim diye.
Deletedmom0098 Emel1234 1 sefer mi içtiniz şeker yüklemesinde bide kan kaç kere alındı bende haftaya yaptıracamda
Emel1234 Deletedmom0098 3 kere kan alındı 5 dakika da iç dedi 2 dakika da içtim verdim midem bulantısı olmuştu biraz