Lacivert Merhaba kızlar birkaç ay evvel A101 den küvet seti aldım ancak ona file bulmak zor sanırım şeffaf desenli olanlardan alan var mı ne aldınız nasıl aldınız???
defne55 Lacivert en büyük boy fileden almak gerekiyor canım ben file almadım ilk zamanlar elimde tutarim diye ama normal boy file olmuyor e bebek de büyük boy farmış galiba
Ebrs Lacivert tek basina yikayacaksan fileyi kesin al amma annem kaynanam es dost yarimci olur diyosan hiç gerek yok canim 🙏 ben fileyi pazaristanbul, çin pazarı gibi dükkanlarda buldum e bebektekiler hem pahali hemde uymuyor o küvete
Gizoo Lacivert küvet setini bende aldım Perşembe günü file olarakta sevi bebenin havlu filesini aldım uydu. Düz beyaz ve desenli vardı bendeki düz beyaz ama desenli olan da uyar muhtemelen. 15 tl idi galiba e bebekte.
Lacivert defne55 gurcem bir arkadaşım da bambu havlu almış küvetin içine koymuş onda yıkıyormus alternatifleri var aslında👌
gurcem Kuzum fıle almak zorunda degılsın tabı sen bılırsınde fılenın ustunde bebıs usuyor dıyor uzmanlar bende kuvet aldım fılesı yok😚
defne55 Lacivert evet canım çünkü file üzerinde bebekler hemen üşüyebiliyor bende kıyafetlerini koyarak yada havlu koyarak yıkamayı düşünüyorum kış bebeği çünkü üşütmek istemem zaten tertemiz oluyorlar iki maşraba su dökmek yeterli onlara onun için de fileye gerek yok 😊
niliyy E bebekte baby jem di sanırım xl havlu filesi . Ben ondan aldım ve denedim tam oldu. Dikkat edin xl olacak diğerleri küçük