Ayseysf Midesi yananlar olarak acı içindeyiz🥺 26 haftalığız oğlum içimde dans ediyor sanırım öyle sert hareketler yapıyor ki uykuya dalamıyorum 😂 Var mı kaderdaşlarım
Busraylmz Ayseysf Hamileliğin başından beri mide yanması ile başım dertte. 🥺 22. Haftaya gireceğiz ama düzelmedi hiç. 😭
minnakdeniz Benimki de huzursuzluk, Kaç saattir uyuyamıyorum 🙄 sezaryene son 1hafta düşünmekten kafayı yiyecem, ağrılar ayrı konu şimdiden depresyona girdim sanırım 🤔😅
Ayseysf minnakdeniz Stres yapma olabıldığınce rahatlat kendini nenim bu konu da ki motivasyonum herkes yapıyo bende yaparım😂
Fureya Yanlarım çürüdü resmen. Yatak batıyor. Geceleri kaç kere kalkıyorum Allah bilir. Koltuğa geldim belki burada uyurum umuduyla..
SedanurYaprak Bende aynı haldeyım hergun 5 te ıstısnasız uyanıyorum gozumu actıgım an mıde yanmam baslıyo bı yandan da acıkıyorum soyle delıksız uyudugum son zamanlar hıc hatırlamıyorum
Burcumunannesi Herkese günaydın bende erkenden uyananlar anım bugün eşim iş görüşmesi yapacak kurban oluyum dua edin. Başım çatlıyor. 🙈
hlenka_y Ayseysf deliksiz uykuyu unuttum çoktan... sağdan sola döndükçe uyanıyorum ama 3-4ten sonra asla bir daha dalamıyorum 😢