Anneolmak38 Cnm benimde eşimden variksol vardı 2 yıl boyunca çok uğraştık çocuk olsun diye hiç korunmadim buna rağmen hamilelik hiç oluşmadı yumurta büyütme ilacı çatlatma iğnesi derken artık yeter dedim eşime hep ben kendim tedavi oluyorum (bu arada bende pco var) s nde biraz çabalardan elinden geleni yapsan neolur diye sonrasında ameliyat için doktora gozukucekti doktora ilk gittiğinde keçi boynuzu kürü tavsiye etmiş sperm sayısını arttiriyormus artma varsa ameliyat ederiz dedi daha sonra eşim doktora gidemedi işi sebebiyle bir türlü nasip olmadı bu arada aşırı bulantilarim göğüs agrilarim sancilarim aşırı vardı bende adetelrim geciktigi için bundan dolayıdır diye ustune dusmedim daha sonra adet söktürücü için doktora gittim bana test yapıp yapmadığımi sordu bende eczane testlerinden yaptığımı çıkmadığını söyledim alttan ultrasonla bakti ve bana 5+5 haftalık gebe oldugumu söyledi inanmadim kalp atışlarını dinletince hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım hiç ummadigim anda olmuştu çok tuhafti herşey aslında bu süreçte hem en önemli şey kafanı rahat bırak sitres yapma Rabbim bı anda öyle bir verirki neo ldugunu nsl olduğunu anlayamazsın biz şimdi 21+1 haftalık olduk kızımla Rabbim bu duyguyu yaşamak isteyen herkese Bianet önce yaşatsın İnşallah 😍
Bu arada keçi boynuzu kürunu tarif etmemi istersen yazarım sofanın nereden nsl gelicegi hiç belli olmaz🤗