Hmtly Sinem1419 bugün 40+0 oldu 3 gündür geceleri sabaha kadar sancı çekiyorum ama açılma yok 😢 bir an önce gelse iyi olur çünkü gücüm kalmadı😞
Ysmgns Sinem1419 39+4 bel ağrısı adet sancısı var açılma yok nst çıkan sancı yok bekliyoruz yerini sevdi
defne55 Sinem1419 35 hafta sırt ve karın ağrısı yatsam yatamıyorum otursam oturamıyorum göğüslerim den altımı hissetmiyorum resmen
Sinem1419 Busraa32 bende artık sağlıklı sıhhatli bi şekilde gelsin istiyorum bi o kadarda doğumdan korkuyorum ama ☺️
Busraa32 Sinem1419 ben doğumdan doğum sonrası yaşayacaklarımdan hepsinden korkuyorum ama artık gelsin de istiyorum 😊
Hgelif 39+4 de kasık agrısı adet sancısı gbi hafif iğne batarmış gbi tabi bitmek bilmeyen mide yanması ☺️ Artk gelsnn oğluş cok yorgun hssedyrm kendmi
Elmas24 Mrb arkadaslar bn 27 haftalıgım ama ara ara sancılarım oluyor gidiyor tekrar oluyo dun hastaneye gittim nobetcı doktor vardı normal dedi ama cok erken degil mı sancı ıcın 27 haftada sancınız oluyormuydu
Sinem1419 Elmas24 yok şükür sorunsuz bi gebelik geçirdim ki o haftalarda gayet enerjik hissediyordum kendini çok yorma her bünye aynı olmuyo sonuçta
Busrabusra123_ Elmas24 benim 28 haftalıkken başladı sancım erken doğum riskim vardı çok şükür 38+2 haftalık olduk kendini çok yorma cnm bol bol dinlen ve bol bol su iç