Esinserkan Kızlar kusura bakmayın bişey sormak istiyorum. 40+6 olduk bugün sabahtan beri siyah ishal gibi dışkım var. Tam ishal oldum da denemez aslında. Kötü bişey mi acaba. Yada Doğum belirtisi mi bilen varsa yazabilir mi
Elifdddd Esinserkan haftan geçiyor bence doktora gıtmelisin normalde kan ilacı falan yapıyor ama aklına kötğ getirme ama doktora görün
Raniniii Esinserkan ya genelde demir ilaci yapiyor kullanmiyorum diyosun belki doğum belirtisi mi acaba haftanda baya dolmuş artik inşallah sagsalim kurtulursunuz
Esinserkan Elifdddd yarın sabah kontrol üm var dua et yarın suni sezeryan hangisine alırlarsa alsınlar yoksa stresten ben çocuğu evde doğurucam
Elifdddd Esinserkan ederim tabi bende senden dua beklıyorum bende pazartesı inşallah rabbım kimsenin kucagını boş bırakmasın sağlıkla büyütelim
Esinserkan Raniniii evet kullanmıyorum inşallah Doğum belirtisidir dicem ama başka hiç bir belirtim Yok ona da anlam veremedim
Raniniii Esinserkan yarin insallah hayirli haberler alırsın bence endişe etme ılık bir duş al yat uyu yarın belkide doğum olur 🤲👼
Esinserkan Raniniii sabah gitmeden almayı düşünüyorum. Bugün bu kadar stres olmuşken yarın nasıl doğurucam bilmiyorum. Allahım kolaylığını verir inşallah
Esinserkan Elifdddd şu an nst çekiliyorum. Ufak tefek bişeyler var gibi gözüküyor ama bilmiyorum Yen'i post açmıştım bakabilirsin
Esinserkan Elifdddd Allah düşmanıma bile evlat nasip etsin. Gerçekten şu dünyada evlattan başka hiç bişey insanı mutlu etmiyor