arzu_glyprk Arkadaşlar yemek yaparken biber doğradım tek adet. Elimdeki acıyı tarif edemem kavruluyor geçmiyor. Yoğurt sürdüm, süte koydum, kaç Kez yıkadım hiç bir azalma yok şimdide kolonya deniyorum ama etki edeceğini sanmıyorum. Ne yapabilirim lütfen yardım edin 😞😞
Mucizebebegim3 arzu_glyprk Domates aliyor sizini ..Genelde biber temizleyen kadinalrda onu kullaniyor ellerinin acisinj almak icin
Ado arzu_glyprk canım benim öyle çok kötü olmuştu limon la yıkadım hiç birşey kalmadı 😊deniye bilirsin
Nilicik Aynı sorunu bende yaşadım.ama ben bir poşet doğramıştım.ne yaparsan yap geçmiyor.acile gittim iğne oldum bana mısın demedi.buzlu kovaya ellerimi soktum öyle sızmışım. Sabaha anca geçti.çaresi yok zaman sadece.internette bile en az 12 saatte anca geçer yazıyordu.o gün bugündür acı biber ellemem
arzu_glyprk Nilicik şansıma buzda yok ya Allahım 😔 ne yapsam sadece artıyor kavrulma hissi. Geçmezse bende acile gideceğim
Nurr O acıyı bilirim ya çok fena ben kabın içine soğuk su koymustum 🙈vazelin varsa sur birazcık tez zamanda geçer inşallah
arzu_glyprk Nurr hemde ne fena yok böyle bi acı 😂 yeminle neye uğradığımı şaşırdım tek biberden böyle oluyorsa hepsini kullansam şimdi nasıldım Allah bilir 🙏. Kolonya sanki sakinleştirmeye başladı gibi bakalım inşAllah Teşekkürler 🙏🙏
Papatyam9 Elinize diş macunu ile ovun bir kaç dakika tutup hafif kurumaya başlayınca yıkayın daha sonra zeytinyağı ile yağlayın yada iyi bir nemlendirici sürün. Çok geçmiş olsun☺️
Brcavci7 arzu_glyprk stilex diye bir merhem var birebir anında keser biz acile gelen hastalara onu tavsiye ediyoruz geçmiş olsun
poncikella3 Ayy benimde 15 haftalıkken başıma gelmişti evde herşeyi denemiştim hastaneye gidip ilaç yaptırmamak için ama dayanılmazdı yerimde duramiyordum ellerim soğuk su kovasında uyumaya çalışıyordum 🤦🏻 Hastanede bi serum yapmışlardı geçmemişti en sonunda kortizon yapmışlardı geçmişti çok zor valla allah yardımcın olsun
Hanife96 Hemen git silverdin yanık keremi al sur ellerine bol bol benimde aynısı oldu onu alıp sürdüm anında geçti bska bisey fayda etmiyor
Mysucculent arzu_glyprk iki ay kadar önce bu yüzden acillik oldum canım acilde krem sürdüler acildeki doktor sade maden suyu döktü ellerime önce kremden sonra geçmezse ellerini sade maden suyu ile yıka dedi çok faydasını gördüm ben