Cansusezgin Hanımlar doktorum fitil verdi kualnadim Gynomax Xl diye 11.30da kulandim akşam şuan karnimda ağrı var ve ishalim acaba yan etki mı yaptı ne yapmam lazım yardım edin 25+6gunluk olduk
Busraa32 Cansusezgin bende kullanıyorum gynomax 100mg/150 mg ama bende ağrı yapmıyor isterseniz bi acile gidip kontrol ettirin
Cansusezgin Busraa32 bilmiyorum ya bı anda uykudan uyandım karın ağrısıyla ishal oldum birde şuan uzanıyorum bakalım biraz bekleyeyim olmadı giderim birde bugün tetenoz aşısı oldum anlamadım ya korkuyorum birşey olucak diye
Busraa32 Cansusezgin İnternet’ten bak tetenoz aşısının yan etkilerine acile gittiğinde bi serum takıyorlar hiçbirşeyin kalmıyor hem rahatlıyorsun nolur olmaz
Nurr Cansusezgin yan etkilerinde yazıyor mu acaba ishal falan olabilir diye baktın mı canım belki yediğin biseyde dokunmuş olabilir biraz bekle geçmezse acile git 🌼🙏
Cansusezgin Busraa32 bilmiyorum ki canım ya biraz uzanayim geçmezse gidicem mecbur inslalah bişey olmaz
Cansusezgin Nurr yazıyor canım fitilin etkilerinde ishal diye birde afedersiniz ama WC de icime bir anda ttreme geldi