Nero1 İyi günler,henüz çok yeni yaklaşık 5+6 günlük gebeyim🙏🏻Bulantılarınız,koku hassasiyetiniz,baş dönmezin vs. ne zaman başlamıştı ?
Semaadnansemiz Nero1 selam canim💗 benim 2 aydan sonra basladi ve hic bisey yiyemiodum hatta kilo verdim simdi 17+5 hamileyim yeni yeni kilo aldim. Koku hassasiyeti ve mide bulantisi cok zor insallah olmaz sende katlanmasi bende cok zordu gunde en az kere banyoya kosuodum
PasaninAnnesi Nero1 benim 5.haftada basladı suan 9 haftaya girmek üzereyiz daha da yoğunlasti mutfağa girip yemek yapamıyorum bulaşıkları gözüm görmesin o dereceyim 🙈 çoğu yiyecekten tiksindim Allahm affetsin kendilerini görünce bile kötü oluyorum et en basta 🙈 süt yoğurt tavuk nohut kuru fasülye roka 🙈 artik ne yesem diye cok düşünür oldum kokmamasi gerekiyo ve istemem gerekiyo benm miğde hassasiyetim ve koku hassasiyetim hamilelikten öncede cok vardı ne yesem koklar yerdim ben hep takıntımdi coğu kisi bana hamile kaldığında tersine döner diyodu keske öyle olsaydi hamile olunca daha da artti 🙈
PasaninAnnesi Nero1 ve baş dönmem de sürekli var tansiyon falan mı düşüyo anlamadm miğde bulantm da her sabah gözümü açar açmaz var yataktan çıkmadan ağzıma karanfil atıp atlatabiliyosam atlatiyorum atlatamiyosam afedersin lavaboya kosmak zorunda kaliyorum kusmak icin 🙈
Kekmez Nero1 kardeşim benim neredeyse bunlardan hiç biri olmadı 6. Haftamdan 10. Haftama kadar mide bulantım oldu ama hiç kusmadım ve çok hafifti herşeyi yiyordum 😌 19+4 teyim rahat bir hamilelik geçirdim şimdiye kadar Umarım seninde böyle olur şimdiden tebrikler Allah sağ salim kucaklamayı nasip etsin
Nero1 Semaadnansemiz Ben acaba olmayacak mı diye düşünmeye başlamıştım☺ama demekki daha var zamanına,hala başlayabilir 😄
aesma Benim 5. Haftada başladı. Şuan 14. Haftadayım yeni yeni hafifledi ama hala koku hassasiyetim var 😟
Semaadnansemiz Nero1 aynen canim hamileligin sonunda baslayabilio kadindan kadina degisio ama insallah olmaz cunki hic hos bisey degil mide bulantisi 😭
Nero1 PasaninAnnesi sizin işiniz zor umarım biran önce atlatırsınız gerçi bebek için herşey çekilir ☺🐣bende henüz ne yaşayacağımı bilmiyorum tabi ☺
Kedicikiz 7+1 den 18+2 ye kadar kustum. Yemeklerden tiksinme olmadı ama sudan çok tiksindim hiç İçemedim. Baş dönmem de olmadı. Şimdi 20+5 iz bulantlar bitti ama gece uyuyamamalar kasık ağrıları karında gerinlik başladı. Allah tüm gebelerin yardımcısı olsun.
Nero1 Kedicikiz Amin🙏🏻ben gebe olduğumu kasık ağrımla anladım zaten sanki regl olacakmışım gibi ağrılarım oldu(özellikle sağ kasığımda) Anladığım kadarıyla herkesin farklı reaksiyonları oluyor.
tgbhb Nero1 ben de aynı şekilde kasık ağrısı ve göğüs ağrısı yaşıyorum. 4+3 haftalık hamileyim. Bakalım ne kadar devam edecek bu ağrılar.
Busracagrikorpe Benim hamile kaldığım ilk andan itibaren bal dönmeleriydi ve bulantım başladı en başlarda hamile olduğumu bilmeden önce baş dönmemin kulak kristallerinden olduğunu düşünmeye başlamıştım şuan 7+3 ve bulantılarım hat safhada acayip halsizim kilo verdim ve hep dua ediyorum allahım nr olur geçsin 3. Ayda geçer diyorlar bazıları tüm hamilelik boyuncada çekiyormuş. Rabbim hepimize yardım etsin sağlıklı bir şekilde bebeğimizi kucağımıza alalım.
ressamanne_ Bende 6. Haftaya gircem halsizliğim oluyo sadece arada da kasık ağrım umarım olmaz bulantım😕