Elizikram İnstagramda bibs Türkiye diye bi sayfa var renkli kauçuk emzikler onlardan önermiyor musunuz kızlar
Yagmuricenkiz Mucizem_21 avent Philips ve chicco kauçuk emzik. Biberon almadım henüz annem wee almış ufak bir tane. Ben kullanmak istemiyorum
Ebruili Biberonu sonra almayı düşünüyorum ama alırsam avent alacağım emzikte avent ultra soft satın aldım. Avent stant görevlisi yeni doğanlar için softun daha kullanışlı olduğunu söylemişti.
17022020 Mucizem_21 Emzik avent ultra soft biberon (saklama kapları,süt makinası ile birlikte) lansinoh içim şimdilik rahat baya araştırmıştım ama henüz miniğim doğmadı ona bağlı beğenip beğenmiceği 🙈
Ebrs Mucizem_21 emzik aldigim zanan avent alacaktim bulamadigimdan nuk marka aldim memnunum. Biberonuda set halunde degil tek aldim, avent anne memesine benzeyen ucundan. Ondanda memnunum. Hatta keske set alsaymışım dedim
Busraoz Mucizem_21 Avent aldım biberon Boyner’de indirim varken ikilisini 50 küsüre almıştım yarı yarıya. Hbo sağolsun😅 emziği de trendyol’dan söyledim çünkü bibs marka emziği başka hiçbir yerde bulamadım.