Busraae Kızlar sizden bi fikir almak istiyorum arkadasımın dügünü var düz ayakkabıyla da gitmek istemiyorum 5 cm falan topuklu ayakkabı giysem sizce sıkıntı olur mu kalın topuk olacak bu arada 24 haftalık hamileyim
Mucize_istiyorum22 Busraae buarada 2aylik hamileyken 10 cm hafif kalin topuklu giymistim halay cekip erik dali bile oynamıştım 🤭
Minnosizmmm Busraae canım ben hamile olduğumu bilmiyordum 13 cm topukluyla düğüne gittim çıkışta arkadaşlarla bide dışarda gezdim tozdum yani bir şey olacağı varsa olur sen evham yapma tabi benim gibi 13 cm de giyme 5cm den bise olmaz 😊
kaan Busraae sen rahat ediyorsan hiçbir sorun olmaz 3 gün önce 11 cm topukla dugune gittim 22+4 hamileyim çok şükür hiçbir şey olmadı 😁
Sema12 Busraae ben 27 haftaligm 10 cm gyiniorm hergun alismiisim baska turlu rahat edemiyorm cok sukur bi sikinti yasamiyorm cnm bi gundn bisi olmaz gy sen ama dkkatli yuru 😉😂
BirVeraAnnesi35 Busraae senin haftalarındayken benimde yakın arkadaşımın düğünü olmuştu 10cm lik topuklu giymiştim zaten son giyişimmiş bir daha ayakkarımın şişinden hiö ayakkabı giyemedim😂 hiçte zorlanmamıştım