Mece Kızlar merhaba adet günüm 15iydi ben 1 haftadır leke görüyorum ama bir türlü açılmıyor midem çok bulanıyor çok halsizim merak ettiğim leke görüp hamile kalan var mı benim ne yapmam gerekiyor
Seymanur0707 Mece üzerine görme olabilir imkanın varsa direk kan ver yoksa da idrar testi alıp bi bak canım
Sedaahmett Mece benimde adet günüm geldiginde sadece ufak bi leke geldi o kadar. Başka gelmedi. Adet günüm 12 gün gecikince evde test yaptim pozitif cikti. Sende bi test yap bence. Yada kan ver
zelis63 Fusel_yem Mece bazı kadınlar hamileliğin 9 ayı adet görebiliyor üstüne görme hamilelikte adet görmedir canm git bir kan testi yaptır
Mece Kızlar slm sabaha karşı biraz açıldı ama çok ağrım var belim ve sırtım çok ağrıyor ayrıca kanama çok farklı pespembe şu an durdu gene doktora gitmem gerekiyor mu ilk defa başıma böyle birşey geldi korkmaya başladım ya
Mece Ay-Bek yaa benim herzaman lekelenmeden sonra açılma oluyordu gene aynıdır dedim gitme gereği duymadım ama gitseymişim keşke şu an adetim gibi ağrım var ama kanama yok çok tuhaf