Kdrkdr denizadaalpp instagramda hesabını bilen anne diye bir sayfa var süper indirimler paylaşıyor onu takip et derim ❤
Duygu91 denizadaalpp https://m.trendyol.com/sleepy/merhaba-bebek-seti-yeni-dogan-doguma-hazirlik-paketi-p-2735315?boutiqueId=338602&merchantId=105319
hacerpamuk denizadaalpp ben bugün Hepsiburadadan aldım yenidoğan 80li 52 tl en uygun oydu baktığım sitelerde. Trendyol, sleepy, civil, e bebek, joker bunlar arasında
hacerpamuk Kirmiziigelin bu kampanya nedir herkes paylaşıyor ama selfylilere özel falan yazıyor tam anlamadım
Nuraslanklc Burda bi markette 24 tl ye satılıyor 40 lı diğerlerinde hep 26 tl falan Ankara da olsaydın oradan alırdın😌
Kirmiziigelin hacerpamuk diğer oparatörlerdede sifre alabiliyorsunuz ☺️ TRENDYOL TC(tcnonuz) yazıp 6262 ye gönderiyorsunuz indirim kodu geliyor. Ben küçük bi beşik aldım 175 tl idi 140 tl ye aldım
BiDunyaMutluluk denizadaalpp canım indirim değil ama en uygun e bebek te. uygulamayı indirip sipariş verirsen baya uyguna geliyor.
hacerpamuk Kirmiziigelin bende mustela ürünlerinde kullanmayı düşünüyorum ne zamana kadar geçerli biliyor musunuz