Beyzanurlina Saliha28 o deyilde şu geçici renkli boyalar varya yıkayınca geçiyo onlardan kullanan varmı acaba dogumda saclarımın ucları açık onları boyamak istiyorum🤣🤣🤣 bırden delilik vurdu bı yanıma 🤣
Nursimali 1dem sari sacin çigligini kirmak icin kullaniliyo ama cok bekletildigi zman mor gibi oluyor sacta kuaforum o yuzden biliyorum 😊😊
Nursimali 20182019 sari sacta bekledigi zman mor oluyor ama yikadikca akip geri eski sari rengine donuyor 😊
MerveEliz 20182019 saçı mor yapmıyor cnm . sarı saçlarda ki turunculuğu alıyor. Çok bekletirsen grileştiriyor. Hamilelikten önce haftada bir kullanıyordum. Çünkü kalıcı değil yıkandıkça akıyor.
Nursimali 1dem yok olmaz zaten sari sactan baska renklerede kullanilmiyor kullansaniz bile kendi sacinizin ustune renk olarak cok degisik bi renk cikar icinize sinmez
Ergluhilal Ben de hamile kalmadan sürekli kullanıyordum. Ama iceriginde boya ve kimyasal madde cok oldugu icin simdi hic kullanmiyorum. Doktorum da sacini boyatma dedi. Ne olur ne olmaz 🙂
MerveEliz Saliha28 ben 2-3 kere kullandım. Tabi 4 aydan sonra. Çok bekletmeden duruladım. Sıkıntı olmadı🙏🏻
Gozdearslaner Ben kullanıyorum canım sanmıyorum zararlı olucagına bebegın.sonucta her şampuan kımyasal ıcerıklı hangisi dogal ki 😊