cansn99 37+4 haftalık hamileyim son 2 gündür sütüm sık sık gelmeye başladı doğum yaklaşıyo mu acaba ha ne dersiniz başına gelen var mı?😕
Ebrtuna cansn99 benım 27 haftalıkjen sulu sıvı akmaya basladı snrada sızın haftalarınızda koyulastı dogumla alaklası yok bence cnku ben 41 haftada dogurdum gelmek bılmedi bebegım😀
Genc_anne_adayi Ben daha 34üm ama ben hamile kaldgmdan beri damla şeklinde ucunda ıslaklık var ama öyle şarıl şarıl akmadi
cansn99 Genc_anne_adayi bende 6.aydan itibaren sütüm geliyo hatta bi ara uyandığımda tişörtüm göğsüme yapışmıştı o derece ama sonra azaldı bi ara. Ama son günlerde baya süt geliyo doğum öncesi yaşayan var mı acaba bir belirti mi?
melolevo Doğum öncesi süt gelmesi iyi bir durum değil diye biliyorum. Bence doktorunuza bir danışın. Meme ucunuzu sıkmayın ve oynamayın. Erken doğumu tetikler.
melolevo cansn99 erken derken genel olarak söyledim. Ne kadar 37 dem sonra olur desede özeller en sağlıklısı 39 u görmektir. Üstelik gelen süt bebeğin ilk aşısı. 🙏🏻
cansn99 melolevo 38 tamamlanyo bu hafta napayım artık hem yoruldum hem de doğurup öpüp koklamak istiyorum🤗🤗🤗🤗🤗
Denizincani 27+6dayim gogsumde hicbir sekilde sut belirtisi yok buyume uclarda kucuk seyler cikmasi dsnda bu sutun az olacagi yada olmayacagi anlaminda mi ??? Sutum dogumdan sonra bebek emdikce gelmez mi🤔