Esraoztemir Kizlar 22 haftalik hamileyim cok sukir bebegim saglikli . Hamileligimde sikintili degil. Ama bazen bebek cok asagida duruyor tekme atiyor sanki cikmasina 4. 5 cm varmis gibi korkuyorum. Sızdede. Bu durum varmi ?!
Twinsmother Esraoztemir aynı şey bendede var ileriki haftalarda dahada çok hissedeceksin 33 haftalığım yürürken sanki çıkıcakmış gibi filan hissediyorum🙂
Ebecik Esraoztemir canım bebek daha küçük kese daha küçük eee haliyle genişte aşağıda olacak merak etme 25 .haftamda göbek hizana denk gelir.birazda bebeğin duruşuyla alakalı makat olanlarda baslı hep aşağıyadır .sıkıntın yoksa takılma çok
Ebecik Esraoztemir mesala benim makat ayağıyla aşağı vurdukça az az sancı oluyor .şükür 30 .haftadayız
Esraoztemir Twinsmother evet benimkide ilk cocuk daha ne oldugunu anlamiyorum. Simdiden yoruyorlar valla dogduklarini dusunemiyorum 😄😄😄🤗😍
RabiaKtkc 26 haftaligiz ve çalıştığım yerde hep ayaktayım bazen çay verirken bi kasiliyorum herkes basima yigiliyo nr oluyo neyin var diye ve 4.cu gebeligim bunlarin çok normal olduğunu bilsem de o an bende telaş yapiyorum milletle beraber 😉😉😉😉😉
Esraoztemir RabiaKtkc hahah 😄 ama icimizde bir canli tasiyoruz ona zarar gelecekndiye korkuyoruz ister istemez benimkide ilk cocuk . Her seyde arastirma cabasina giriyorum. Ama sanki cikti cikacak😄😄 bide kramplar oluyor arkasina o yuzden kokrtum
Twinsmother Esraoztemir benimde ilk canım 🙂 bende düşünemiyorum ve çok az kaldı bakalım baya yorulucak ve zorlanacağız. Allah hepimizin yardımcısı olsun 🙂
Esraoztemir Esraoztemir ayyy tek dogsunlarda kucagimiza alalim o zaman unuturuz 😍😘erkekmi kizmi sizinkisi
RabiaKtkc Esraoztemir yok canim çok normal rahim bebeğe alışmaya çalışıyor tabi öyle desemde ister istemez her kesilme ağrıda annelik iç güdüsüyle yine telaş yapıcaksın ister 1.vi gebeliğin olsun ister 10. Cu😊😊😊😊
Esraoztemir RabiaKtkc aynen canim sabaha kadar uyuyamadim korkumdan bide kramp girdi bacagima daha cok korktum. Ayy ama onun bir tarafa toplanipda kendi gostermeye calisiyormus gibi olmasi bambaska bisey. Canim oglum 😄😄😍😍
Esraoztemir NaimeYilmaz haha bu cok guzeldi 😍 dun bende tutuyorum esim sen napiyon sanki oyle tutsan düsmeyecekmi diyor 😄😄🤣
Esraoztemir Ebecik evet dun bendede asagimda baya sanci oldu o yuzden korktum ayni adet sancisinda oldugu gibi herhalde ayaklari asagidaydi o yuzden oldu