aysenur4 Kbrkrt gitti gidiyordan küwet beşli set olarak satılıyo ordan alıcam hem a101dekinden bin kat daha güzel 99 tl hepsi gayette uygun
Kbrkrt aysenur4 canım kaydırmaz aparatlı falan olan setlerden diyorsan Hepsiburada da daha uygun 69 tl falandı galiba
Kbrkrt Mevlude_dmc27 ben bim den almıştım geçen ay minderi baya ince ama renkleri çok canlı güzel 👍altına battaniye koyar üstüne oyun minderini koyarım artık
Semrabor Kbrkrt kayıyor tabi sıkı tutucan ama filede incecik bez parçası bile sayılmaz kopsa falan ona emanet edilmez biri sıkı tutcak biri yıkayacak işte illede istiyorsan file yine alırsın 3-5 lira bişeydirde kullanılmıyor yani sana kalmış
SelmAlper Kbrkrt geçenler de Bim e fileli gelmişti biz onu aldık gayet sağlam ve güzel boş yere fazla para vermenin mantığı yok açıkçası aynı ürün bir çok yerde 2 yada 3 katına satıyorlar
SelmAlper Kbrkrt geçenler de Bim e fileli gelmişti biz onu aldık gayet sağlam ve güzel boş yere fazla para vermenin mantığı yok açıkçası aynı ürün bir çok yerde 2 yada 3 katına satıyorlar
Kbrkrt Kızlar hepinize cevap verdiğiniz için teşekkür ederim A101 e gittik bugün eşimle kolay beğenmez herşeyin en iyisi olsun ilk bebeğimiz paradan kaçma hanım der😄 A101 in küvetini çok beğendi pembesinden aldık takım 37 liraya listeden bir şey daha çıktı ama eksik bitmiyor tabi🤦♀️
HGC Kbrkrt birşey soracağım giderli küvet diyor ya yani içindeki suyu boşaltma aparatı mı var? Nasıl acaba kayma yapar mı? Deneme şansınız oldu mu?
Kbra7777 Kbrkrt mesela önce kafasını yıkarken bebeği müsline sarın elinizden kaymaz hem hemde üşümez sonrada hızlıca vüdünu yıkarsınız.
Duygukkk A101 küveti gayet kaliteli ben aldım kullanan arkadaşlarım da vardı memnunlar. File olarak da sevi bebenin köpük filesini aldım oturmaya başladığında da kullanılabiliyor.
ant2602 Kbrkrt bende aldım gayet iyiye benziyor. Takım olarak beyaz rengini aldım. Dışarıda bulamazdım bu fiyata kaçırmayım dedim
Caglaak Bende a101 den alacaktım görümcem nevresim yorgan ve küvet setini aldı gayette güzel hepsi bende kullanabilirim diye ayrıca gittim fileyi aldım 20 tlydi zaten normalde bebek mağazasında sadece küvete 50 tl iştendi masrabaşı kovasi filesi bile yoktu 100 tl ye geliyordu set fiyatı o kadar para dökmeye gerek yok başka bir eksik daha tamamlanır