GozdeBabur iyi akşamlar kızlar. bugün doktora gittim gonalf 900 ile yumurtalarım büyütüldü. 22 mm olmuş ve dtorum aşılama dedi yarın ovitrelle çatlatma iğnesi vuracağım . 21 ekim pazartesi sabah aşılama için hastaneye gideceğiz. 22-23 ekim de ilişki önerdi,progeston verdi 6 kasım da gebelik testi istedi. Aklıma takılan yarın çatlatma iğnesini vuracaksam neden pazartesi aşılama geç kalmış olmuyor muyuz ? lğtfen sağlıklı bilgiler almak istiyrum çok tedirginim,doktora bir kaç soru sordum ama anlayamadım. ki tedaviye başlarken bana aşılama demedi 2 ay deneriz sonra aşılama dedi ama şimdi direk aşılama istiyor :(
Mrlbrk GozdeBabur Bende bu ay aşilama oldum. Çarsamba gece 12 de ç.ignesini yaptim cuma 12 de aşılama oldu. Sana niye öyle dedi anlamadim gec oluyo bencede. Devlet hastanesimi pazar olman gerekiyo 36 saat sonra yapiliyo aşılama cunku
Mormenekse GozdeBabur merional 75 ile yunurtam büyütülmüştü gonal f i tüp bebek tedavisinde kullanmıştım
Mucize_istiyorum22 GozdeBabur çatlatma iğnesinden 36 saat sonra çatlıyor yumurta yani 1bucuk gün sonra 1gunde yumurta yaşıyor zaten sknti yapma
GozdeBabur Mrlbrk ben niye akıl edemedim ya doktora demedim geç oluyor diye pazara denk geliyor halbuki. Yarın arayacağım oviteelleyi normalde karından vuruyordum bu doktor koldan vurun dedi
Hazanur Canim bende yarin asilama olucam bu sabah 13 te catlama ignesi yapildi yarin saat 11 de asilamam olucak ve obur asilamamda da oyle olmustu canim ama senin biraz gec oluyor sanki tekrar bi ara sor derim ben yinede
Mrlbrk Hazanur Canim seninkide erken degil mi 🤔 Benimki 36 saat sonrasinda yapildi duydugum kadariylada genelde 36 saat sonrasi yaptirmis herkes
GozdeBabur Hazanur bi önceki çatlatma iğnemde iğneden 7 8 saat geçmişt ve ilişki yaşanmıştı geç olmasın da erken olmasını daha iyi buluyorum senin adına sevindim. inşallah güzel haberlerini alırız.
Mrlbrk GozdeBabur Bence karindan vur canim 3 kere kullandim hep karindan vur dedi doktorum.Mutaka ara pazartesi gec oluyo.pazar gunu hastanede olmadigi icin demistir belki ama gec oluyo ya etkisi olmazsa. Zaten asilamanin tutmasi dusuk ihtimalli bi tedaviyken gec yapip başari sansini azaltabilir
Mucize_istiyorum22 GozdeBabur o hormon bi şekilde vücuda giriyorsa nerden vurulduğu önemli deil canim
GozdeBabur Mrlbrk benim bi önce ki doktorum da hep karından vurduruyordu. devlet değil beylikdüzü medihaus hatanesi özel. içime kurt düştü vallahi bian önce sabah ola da arasam ne diyecek merak ediyorum.pazar akşam 9 tam 3 saat oluyor yarın akşam 9 da vuracağım ama geç mi vursam iğneyi acaba dedikleri beni tatmin etmez ise.
Mrlbrk GozdeBabur Geç vurursanda igneden once falan yumurta kendiliginden catlarsa falan yanlis olmasin. En iyisi yarin ara bakalim mantikli bi aciklama yapar heralde
GozdeBabur Mucize_istiyorum22 teşekkr ederim eşimle onu konuşuyorduk 36 saat sonra çatlıyorsa umurta ortalama 12 saat canlı kalıyor vakit kaybetmiş olmayız umarım .
GozdeBabur Mrlbrk Kızlar hastaneyi aradım ulaşamadım henüz ama başka doktordan aldığım bilgi böyle :( Hazanur Genellikle aşılamalar 36 saat sonra uygulanır ancak çatlama süresi 34-42 saat arasında değişebilir. en ideal şartta bile gebe kalma şansınız % 15 tir.
GozdeBabur Hazanur Hazanur aradım görüştüm kızlar ben uygulamayı ona göre hesaplayıp verdim diyor. merak etme dedi çatlasada foliküller hemen kaybolmuyor sperm gibi canlı kalıyor 24 saat dedi.
Mrlbrk GozdeBabur Hımmm madem ole diyo bi bildigi var demekki nediyelim canim insallah olumlu sonuçlanir
Cansummm GozdeBabur bebek tedavilerinde çatlatma iğnesi vurulduktan 36 saat sonra işlem yapılır sizin de yarın akşam vurulacaksa ptesi olması gereken gün. Bende daha önce aşılama ile hamile kalmıştım. 36 saat sonra aşılama yapıldı ve aşılama yapıldığı akşam dahil 3 gün üst üste ilişki gerçekleşti ve gebelik oluştu. İnşallah sizin de sonucu olumlu olur🙏🏻
GozdeBabur Cansummm teşekkür ederim.yazınızı okuyunca daha da içim rahatladı. inşallah olur heyecanla bekleyeceğim.