Fatmisko Gamzezz salatalık yiyorum canım yada azıcık ekmek atıyorum ağzıma biraz rahatlatıyo ama ilaç kadar etki etmiyo☹️
tumerseyma Gamzezz ben sürekli mide ağrısı yanması çekerim, ilaç ise yaramaz ama tam olgunlaşmamış muz yiyorum anında etki ediyor. Osman müftüoğludan duymuştum.
Genc_anne_adayi Gaviscon bittiğinde bende bitiyorum canm bişey fayda etmiyor bana başka ama sen soda deneyebilirsin varsa birde türk kahvesini bı kaşık ağzınıza atıp su için yazmıştı bugün birisi işe yarar mı bilmem denemek lazm
Mhtp41 bana da oluyor arada mide yanması özellikle yağlı biseyler yedikten sonra süt biraz iyi geliyor geçici de olsa 😣
Deletedmom270 Gamzezz ben rennie kullaniyorum ama bitince biraz süt- ekmek-2 tane küp şeker emmek veya muz yemek rahatlatiyor deneyebilirsiniz salatalik beni daha kötü yaptı
Semrabor Gamzezz bi gün çok ciddi midem yanıyordu hatta yemek boruma kadar yanıyor ağzımdan çıkıcak gibi yediğim içtiğim bana doktorum rennie ve pulset verdi ama rennie hiç iyi gelmedi kusturdu beni mahvetti pulset kullandım 2 gün geçti bir daha hiç o kadar kötü olmadım ama sürekli devam etti şimdi geçti ama 38.haftalık olucaz bebişlerimizin duruşu yüzünden oluyor baskı yapıyor yediğimiz şeyler rahatsız ediyor birde sade soda limon sık yoğurt ye dedi
Ezfis1 Gamzezz aah ah:( ne cektim yemeklerden sonra onbea dk yuru,sabahlari patates haslamasiyla beslendim bir ay ,ayran,salatalkk,muz ,corba yagsiz besn kaynaklarm canm mecbur 12 den sonra daha iyi olursun
Sinem321 Canım benim de aşırı derece de var yanmam hatta uyuyamıyorum bile yanmadan ama ben Rinnie diye şurup kullanıyorum doktorum yazdı bana çok iyi geldi günde 8 ölçeğe kadar içiyorsun ama ben bir kere sabah bir kere akşam yatarken içiyorum çok şükür geçirdi ama dün bitti şurubum tekrar yanmam başladı yarın gidip tekrar yazdırcağım
Livask Gamzezz valla ne yapsan biraz sonra yine yanma başlıyor. Ben kefir içiyorum sürekli. Bir nebze olsun rahatlatıyor
ozgens Gamzezz bitek süt🙈 diğer hiç biri beni rahatlatmıyordu. Süt içtiğim an yangın söner gibi rahatlıyorum
ozgens Gaviskon bile rahatlatmıyordu öyle söyleyim. Sütüm olmadığı günler eşim gece yarısı alıp gelmiyordu. Başka türlü uyuyamıyorum. Soda hiç etkilemiyor günde 3 tane içerdim gene aynı.