semra_366 İyi akşamlar. 7 +3 te doktor bebeğin gelişiminin ve kese boyutunun 2 hafta geri olduğunu söyledi.Bu yüzden düşük olabileceğini söyledi. Kalp atışlarını duyduk. Bebek de görünüyor. Bebeğin gelişmesi için neler yapabilirim? Bu durumda olup düzelen var mı?
Mervemm semra_366 canim bol bol süt yoğurt peynir tarzi seyler ye gunde bir avuc ceviz badem ye internetten arastir protein sayisi yuksek besinler tüket insallah duzelir ben hee gece süt istemediğimden ya bir bardak dolusi ayran yada 1 kase yoğurt yer uyurum kalp atisi duyduysan korkma saglikla beslen saglikla al kucağına bebisini
Semrabor semra_366 sen içini ferah tut bol bol dua et eğer bununla ilgili yapılabilicek bişey olsa bence doktorun söylerdi her zaman ultrason doğruyu göstermiyor ortalama doktorların kullandığı ultrason cihazlarıylada alakalı olabiliyor allahın takdiri eğer allahım onun dünyaya gelmesini istiyorsa herşekilde onu sana yaşatmayı nasip eder inşallahta sağsalim kucağına alırsın canım dert etme dediğim gibi gönlünü ferah tut kötü düşünüp kötüyü çağırma 🥰🙏👼🏻
Balance semra_366 zaten uc ay senin yediklerinden beslenmiyor diye biliyorum yani ne yersen ye bebege bi etkisi yok suan sadece rahat ol dinlen ve olumlu dusun 😘
Ncyncy Bugün gittim , haftada 3 öğün kırmızı et, 2 öğün balık bol bol süt ve süt ürünleri her gün bir avuç çok doldurmadan işlenmemiş badem, ceviz, fındık ,kaju, antep fıstığı falan ye dedi. Ve sebze ve meyveyi de çok yemelisin dedi
minik_mucize Ultrasonlar arasıda fark edebilir canım ben 7 haftalıkkrn bir doktor 1 hafta geri dedi bir doktor bir hafta ileri dedi
Mervesbaby Neye dayanarak bunu söyledi acaba anlamadım kalp atışı da duymuşsunuz. Bana da geç döllenme olabilşr dedi 6. Hafta üstten muayenede kalp atışı duyup bebeği gördüğümüz halde. Ve 1-2 hafta geriden gelebilir dedi. 1 hafta sonra hafif kanamam oldu başka doktora acile gittim bebeğinin gelişimi haftasıyla çok uyumlu dedi. Bence ultrason cihazı ve doktor çok önemli. Daha yolun çok basındasınız. Sağlıklı beslenmeye çalışın kendinizi yormayın be stresten uzak durun. Sağlıkla alın kucağınıza 🙏🏻
semra_366 Kese şekli ve boyutu küçükmüş. Normalde 25 mm olmalıymış ama bizimki 14/9 mm 😞 takip edilecekmiş bebeğimiz.
Mervesbaby semra_366 hiçbirşey olmayacak Allah’a dua edin bol bıl ve stresten uzak durun 🙏🏻 Rabbim verdi rabbim korusun.
TazecikAnne123 semra_366 canım hiiiç korkma. Bir makina ölçüm yapıyo ve doktorlar tüm yorumları o makinaya göre söylüyolar. Eminim çoğu arkadaşımızın ödünü koparmışlardır böylece. Bana da aynısını demişlerdi. Hiçte sıkıntı olmuyo allahın izniyle. Daha bebek çok küçük. Birazcık büyüdüğü zaman ölçüm netleşir hiç fark kalmayacağını görürsün.