damlac Kızlar 8 haftalık hamileyim toplam 5 kez doktoruma gittim kilomu dahi sormadı. Hiçbirini de yapmadı. Sizce normal mi?
Mervemm Hacer_ikiz_gebe ben daha önce üniversite gidiyordum risklk gebelim diye her 15 gunde bir giderdim ölçerlerdi
Mlsldy 3 haftada bir kontrole gidiyorum 18. Haftamdayım her gittiğimde tansiyon ve kilo ölçümü yapılıyor doktorum da not alıyor
Kbrkrt mervella canım 4 tane doktor değiştirdim 8. Haftadan itibaren her kontrolde tansiyon ve kilo ölçümü yaptılar hepsi de, bir kere kilo bakmayı unutmuştu Doktorum onda da ben hatırlattım sende söyleyebilirsin
Deletedmom6 mervella Benim hiç ölçmüyor 🙄 kilomu da kendim tartıyorum merak ettiğim için kilomu o kdr 🤷♀️😂
bebiiimamm mervella kendin net odasında olcturuyosun her gittiğinde dr bana sormayı kilonu tansiyonunu ölctürdün mu diye her seferinde yaptirmak gerek yazılı odasında zaten
Berfinberf mervella şeker ölçümü yapıldığında kaç kilo aldığımı sormuştu sadece. Ve uyarmıştı bu konuda. Şuan son günlerim dpkuzuncu ayımın başından beri tansiyona bakıyor
Demirleblebi mervella evet ilk günden beri her gittiğimde mutlaka önce hemşiresi kilo tansiyon ölçüyor.
filiz08 mervella genelde hastanenin bir bölümünde önce ölçtürüp sonra muayene giriyorsunuz.bu nst odası olabiliyor doğum bölümü olabiliyır
Seda_123 mervella Her seferinde ultrasonla bakmadan önce bi tartıya çık bakalım diyor 😊 Tansiyonumu her ay sağlık ocağındaki ebem ölçüyor
[silindi] mervella evet ölçüyorlar . Kiloya bakmak istiyor ama ben istemiyorum 🤦🏻♀️😂 ben söyleyeyim diyorum . Yedim içtim geldim çok çıkar moralim bozulur diyorum 🙂
Happymamizmir Tansiyonuma bakmıyor sadece kiloma bakıyor bende bugün bu konuya takıldım üstüne posttu gördüm Başım çok ağrıyordu doktora sordum ağrı kesici verdi Bende tansiyonumu ölçtürdüm yüksek çıktı limonlu su içip anca kendime geldim Her gittiğimde bakması lazım bencede sadece kiloma bakıyor bir de medical park hastanesine gidiyorum iyi bi hastane sözde 🙄