Nurvec Kizlar suan 13+5'im ve kac haftadir idrar yollarim enfeksiyon kapmis afedersiniz kucuk abdesti yaparken yaniyor sancim oluyor ne yapmaliyim zaarralimisir
canimoglum53 Nurvec doktoruna danis canim bende de suan var 30.haftadayim bol bol su ic dedi enfeksiyonu sokmek icin
CerenAkbulut Nurvec hemen ilaç kullanmanız lazım. Enfeksiyon bebeğe çok zararlı. Bir doktora gidin hemen.
Ftmkkr Nurvec benimde idrar da yanma oluyordu sizde ise yarar mi bilmiyorum ama elma sirkesini su ile kaynattim pamukla temizledim genital bolgeyi 😊❤
zelis63 Nurvec canm bendede ilk haftalarda oldu gözlerimden yaş geliyordu resmen hiç iyi değil bebek için hemen doktora git ilaç veriyor kullanabileceğin
CerenAkbulut Nurvec bu gece tuvalete gitmemeniz gerektiğini söylediler değil mi? O tozun idrar kesenizde kalması gerekiyor gece boyunca. Zor evet ama o toz hemen geçiriyor 😔
Prettymomy Nurvec bende de var sanırım sonucun yarın belli olacak ama varsa antibiyotik vereceğini söyledi doktorum😓
Mrsde05 Bende de çıktı o tozdan ve fitil verdi kullandım yarın tekrar gidip tahlil yaptıracağım bakalım ne çıkacak 😔
Syma95 Nurvec bende 12 haftaligim idrar yolu enfeksiyonu cikti antibiyotik verdi doktor. Sonrada kasinti ve yanma olmaya basladi ondada travazol krem verdi suruyorum iste :/ ama kasık agrim devam ediyor. Sizdede var mi kasik agrisi