Deletedmom0065 Ya cok rahatlatici seyler yazmissiniz :( çok tesekkurler sizlere💝 moral olsun diye boyle yazmadiniz dimi gercekten boyle yani? Ignenin acisi yok hemen uyusuyor 10 dk ya bebegi gorup surekli agri kesici aliyoruz 5-6 saate kendimize geliyoruz ve sonrasi normal surec agri kesicili:)
mom_to_be spinal doğumdan korkmayın ameliyat güzel geçiyor tarifsiz hatta bu hayatta yaşıyacagınız en değişik duygular.içerde stresinizi alıcak müzik dinleyebilirsiniz hatta.ben klasik müzik istemiştim😄 ameliyat sonrası zor geçti benim için hem bebeğimi küveze aldılar solunum sebebiyle hem de gazım çoktu içerde gaz kalmış bikaç saat zorlandım.bi de ilk ayağa kalkma-yürüme kısmı zorlayabilir ama normal doğumdan bin kat iyidir diye düşünüyorum😕
Deletedmom0019 Canogul benim karnima bastirdilar ama ben aci agri hissetmedim uyusuklugum gecmemisti uyusuklugun gecmesi 5 saati buluyor zaten o zamana kadar coktan bastirmis oluyorlar. Ama genel anestezi olan icin cok zor bir durum
Misskokulumm Canogul valla aşırı konforlu bir ameliyat geçen hafta perşembe oldum evimin her işini kendim görebiliyorum acı kesinlikle yok o his de dişçide diş çektirmek gibi bir şey sarsıntılar oluyo sağ salim gelsin kuzucuk ❤🤲
seyma281015 lazkizi61_ evet bastırıyorlar. Spinal oldum uyuşukluğum geçmediği halde çok canım acıdı açıkcası, yalan yazmayacağım. Hemşirenin kolunu tuttum yapma diye
Sinemozen Canogul canım bana iğneyi yaptılar 3 dk sonra bacaklarıma bisey deydirdiler hissediyormusun diye soruyor bende ilk hissettim sonra hissetmedim yani uyuşmuş oldum sonra beni kesmeye başlamış lar haberim bile olmadı 😂