Sevdaoyku 23 haftalık hamileyim. Az önce nokta nokta kanama olmuş iç çamaşırımda gördüm. Korkuyorum yenibosna nisa hastanesi muhabbet hanıma gidiyorum Normal de ama nöbetçi doktor zehra hanımmış. Bilen varmı giden. Nasıl biri. Korkuyorum üzgünüm şimdi ters biri ile karşılaşmak da istemiyorum 😔
nurellaam Sevdaoyku bende de nokta nokta kanama oldu geçen gün gittim bir şey yokmuş içinizi ferah tutun. Plesenta rahim agzina yakin mi
minnakmina Sevdaoyku canım seni terslemeye hakkın yok kesinlikle gitmelisin ilaç igne bişeyler vermeli
hilalyavuz Sevdaoyku arkadaşım geçmiş olsun benim bir bilgim yok görünce yazmak istedim post üstte kalsın ama hemen doktora gitmende fayda var, doktorun da ters olacağını düşünmüyorum. Sağlıcakla
Deletedmom3 Yani sonucta rutin kontrole gitmiyosun doktorun huyunun ne onemi var kanamam var diyosun burada vakit kaybetme
Sevdaoyku Deletedmom3 bir kere daha gittim böyle ve karsilastigim durum beni psikolojik olarak daha da yıprattı böyle bit durum da jak verirsiniz ki daha hassas oluyoruz.
Sevdaoyku nurellaam değildi aslında en son 19 haftalık iken gitmiştim. Ama bilmiyorum çok korktum görünce 😔
Sevdaoyku minnakmina hepsi Öyle olmuyor işte bir kere böyle bir doktorla karşılaştım inanın çok etkiliyor psikolojik olarak 😔
nurellaam Sevdaoyku tamamdır aynısı bana da oldu arkadaşım korkma Allah'ın izniyle hiçbir şey olmayacak içini ferah tut. Sonrasinda bir kanama olmadi dimi
Slinn Sevdaoyku ben de derya hanıma gidiyordum önceden. Zehrayı hiç duymadım o hastanede ama ne önemi var sonuçta önemli bi durum kanama diyosun düşünme git bence
Sevdaoyku nurellaam hayi r hayır olmadi ama sağ bacağım da biraz kasılma oldu korktum ve kastım kendimi biraz galiba 😔
nurellaam Sevdaoyku tamamdır sakin olun kendinizi korkutmayin hiçbir şey olmayacak inşallah beni tekrardan bilgilendirirseniz sevinirim