Tutkuuu Baby plus canyon travel sistem bebek arabası kullananlar memnun mu acaba? Postları okudum ama genellikle aldık daha kullanmadık tarzında yorumlar var 😀
Seda_123 Tutkuuu memnun olmayan çok var hatta google dada şikayet bölümü var baya bi şikayet var yani hemde bana göre çok kaba
Elifffatih Tutkuuu ben kullanıyorum bebeğim 4 aylık çok rahat kocaman tekerlekleriyle yüksek kaldırım rahatlıkla çıkıyorsunuz
Visnelikek Ben dün pazarda bi bayanda gördüm sordum çok memnunum dedi bebeği en büyüktü ☺️ Ama bende hala kararsızım
ayseegul_20 Seda_123 memnun olmayanin neye göre memnun olmadigini once bi ogrenmek gerekiyo ki oyle bilelim.Ayrica travel sistemlerin geneli görüntüsu birbirine benziyor nesi kaba size göre anlıyamadım
Tutkuuu Seda_123 aslında İnternet sitesi yorumları güvenilir değil o yüzden kullanan anne yorumlarını merak ediyorum
Brnsl Bende buna karar verdim sonunda kaba biraz ama zaten Aralık sonu doğumum yaza kadar üç beş kere anca kullanırım pahalı birşeye gerek Yok diye düşündüm
Seda_123 ayseegul_20 Mesela hem baston hem travel olanlar var onlar daha güzel duruyor ağırda değiller e bebekte joie muze xl var mesela puseti de var ama travel değil üzerine takıyorsunuz puseti uğraştırmıyor 1000 lira
Tutkuuu Wellgro q3 ve yoyko luxury travel sistem bebek arabası da seçeneklerim arasında az çok birbirine yakın fiyatlar indirimli halleri.