Gullcha Kizlar 14 ekim pzt gunu saglik ocaginda yaptirdigim beta degerim sabah 9.30 da verdigim kanda 26.50 cikmisti ve oyle ogrenmiştim. Sonra ertesi gün yani sali gunu korkumdan dolayi saat 19.10 da aksam verdigim ve bu defa tıp merkezinde verdigim beta degerim 56.42 cikmişti. Merkezler farkliydi. Bugun saglik ocagindan aramişlardi perşembe günü bugun yani sabah 10.30 civari verdigim kan sonucum beta 93.90 cikti. Tam iki gun yani 48 saat olmadi 39 saat oldu iki farkli merkez arasi kan vermem. Cikan degerim kötümü bi 8 saat sonra falan verseydim beta degerim oynarmiydi yoksa saat kac olursa olsun ayni gun icinde ayni mi kalirdi. 2 kati artişi goremeyince canim sıkıldi beni aydilatirsaniz cok sevinirim canlarim 😣
tugbanne2020 Gullcha değerler normal bence tam 2 katı olcak diye bişey yok 2 katına yakın işte hayırlı olsun ☺️
Ladygirl Canım adetin geçince değerlerin baya artar ben hiç hamile kalmadım ama öyle biliyorum günün geçsin tekrar yaptırırsın.
Gullcha tugbanne2020 sagol kuzum yeterli yani cok sukur ben tam 2 kati yada fazlasi olmali diye biliyordum 😊